Connect with us

technokrata

Buffalo Technology LinkTheater mini Hálózati Médialejátszó

Kütyük

Buffalo Technology LinkTheater mini Hálózati Médialejátszó

Amint átmásoltam az iTunes könyvtáram tartalmát a Linkstation-re, megbizonyosodtam arról, hogy az iTunes music store-ban vásárolt fájlokból egyet sem másoltam át, ugyanis ezeket a titkosított fájlokat nem támogatja a mini. Ehelyett néhány saját kezűleg rippelt mp3-at tettem át. A 8. ábra a Music menü felső szintjét mutatja, jó néhány kategóriával, amiket az ID3 tag-ek alapján tölt ki a rendszer.

Ábra 8: Zenei kategóriák
Amikor megpróbáltam lejátszani egy MP3-at, a mini inkább a szám információit kezdte mutogatni, aztán megvillant a kép, én pedig egy szinttel feljebb kerültem a menüben – ez egy fagyás-reset effektusnak tűnt. Többféle MP3-mal is próbálkoztam, az eredmény azonban ugyanaz volt. Sóhaj,. Miután leellenőriztem, hogy nem-e sérültek meg a fájlok az átvitel során, eszembe jutott egy korábbi probléma, amit az MP3-akkal és az UPnP eszközökkel tapasztaltam.
Majdnem minden MP3-ba bele lett ugyanis téve az album borítója, az iTunes player segítségével. A normál LinkTheater-nek ez nem okozott problémát, de az iTunes-nak és az MS Media Player-nek sem. Az elmélet tesztelésére előkapartam egy ismeretlen eredetű “Music of North Africa” CD-t. A lerippelt számokat a minire másoltam, az pedig gond nélkül lejátszotta őket. Aztán az iTunes segítségével hozzáadtam egy borítót a számhoz, majd átraktam a Linkstation-re. Fagyás – a mini nem volt képes kezelni. Ez rossz hírt jelentett számomra, mivel több száz mp3-mam van borítóval felvértezve.
Az viszont tetszett, hogy a zenehallgatás és a képnézegetés megy egyszerre is. Erről jut eszembe, hogy az MP3 mellett a mini csak az LPCM formátumot támogatja, aminek az ismertebb neve a WAV.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp