Connect with us

Lefotóztuk a többmillió forintos luxus mobiltelefonokat

Kütyük

Lefotóztuk a többmillió forintos luxus mobiltelefonokat

Sikerült lencsevégre kapnunk néhány igen csak exkluzív, rendkívül drága luxusmobilt.

A Vertu Ascent Pink névre keresztelt különleges újdonság a gyártó szerint ultra-feminin, ultra-szexi és nem utolsó sorban ultra-divatos. Az élénk rózsaszín borítást kapott telefon értelemszerűen kifejezetten a gyengébbik nem képviselőinek készült. ˝Legújabb készülékünket elsősorban azon hölgy vásárlóknak ajánljuk, akik csak a legkiválóbb minőséggel elégednek meg, és egy rendkívül attraktív luxustelefont szeretnének maguknak˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Giles Rees, a vállalat eladási részlegének alelnöke.

A Vertu Ascent Pink esetében alkalmazott speciális Liquidmetal borítás egyrészt rendkívül kellemes tapintást biztosít, másrészt pedig ellenáll a kisebb-nagyobb ütéseknek és karcolásoknak. A kézzel gyártott női luxusmobil ára 1 millió forint körül alakul.

A Vertu Ascent Motorsport Edition a benzingőz és az autóversenyzés jegyében született. A mindössze 997 darab, számozott példányban készülő modell érdekessége többek közt a szénszálas betétekkel díszített és egyben erősített készülékház, valamint a speciális bőrborítás.

A hagyományos kialakítású, fekete színű Vertu újdonság 108 milliméter hosszú, 44 milliméter széles, 22 milliméter vastag (78 köbcentiméter) és nem kevesebb mint 170 grammot nyom a mérlegen. A telefonkönyvben maximum 1.000 bejegyzést tárolhatunk el, ezenkívül pedig 220 naptári bejegyzés és 100 rövid szöveges üzenet is elfér a belső (nem bővíthető) memóriában.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Vertu mobiltelefon nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári adatok szerint maximum 270 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. A további fontosabb specifikációk közé tartozik többek közt a fejlett Yamaha audiochip, a Bluetooth kompatibilitás, a PC-s szinkronizáció, illetve az MMS és e-mail támogatás.

A Vertu Ascent Motorsport Edition ára mintegy 1,3 millió forint.

A Vertu telefonok hazánkban a Kempinski Hotelben a Gold & Diamonds Kft.-nél vásárolhatóak meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom