Connect with us

Hirdetés

technokrata

24 karátos Nokia 8800 Gold – félmillióért!

Kütyük

24 karátos Nokia 8800 Gold – félmillióért!

Akinek az eredeti Nokia 8800 esetleg nem lenne elég exkluzív megjelenésű, mostantól megvásárolhatja annak bearanyozott kiadását.


A 24 karátos arannyal bevont különleges Nokia 8800 modell ára körülbelül 460 ezer forint – összehasonlításképp a standard változat listaára 210 ezer forint.

A vékony, rozsdamentes acél burokba zárt Nokia 8800 finoman kicsúsztatva egy sor különleges részlettel kápráztat el, amelyek mindegyike alapos megfontolás és kutatás után emelheti a készülék presztízsét és minőségét. Az élmény fokozása érdekében a Nokia 8800 exkluzív audio-szolgáltatásokat is kínál, többek között a díjakkal elismert zeneszerző, Ryuichi Sakamoto által komponált csengőhangokat és figyelmeztetőket. A Nokia 8800-nál is megnyilvánuló figyelem a részletek iránt a Nokia prémium mobiltelefonjainak jellemzője, amelyek mércéül szolgálnak az iparág számára az elegancia és a teljesítmény terén.

A Nokia 8800 kinyitó mechanizmusát szintén a funkcionális design miatt érdemes tanulmányozni. A nagy teljesítményű autókban használthoz hasonló szilárd rugómechanizmust és rozsdamentes acél golyóscsapágyat alkalmazó Nokia 8800 billentyűzete elegánsan csúszik elő a védőborító alól, miközben a hátul elrejtett kamera is előtűnik.

A készülék fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a 208×208 pixeles, 262 ezer színű kijelző, az SVGA felbontású kamera, a GPRS és EDGE támogatás, valamint a sztereó FM rádió.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a GSM Association idén februárban komoly elismeréssel jutalmazta a Nokia 8800 modellt. Az említett szövetség munkatársai a Barcelonában megrendezett 3GSM konferenciát használták fel arra, hogy bejelentsék: 2006-ban a Nokia 8800 érdemelte ki a legjobb mobiltelefonnak járó díjat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés