Connect with us

technokrata

T-Mobile multimédiás bemutató

Kütyük

T-Mobile multimédiás bemutató

2006. április 27-én csütörtökön, 11-18 óráig nyílt multimédiás bemutató lesz a T-Mobile Vörösmarty téri üzletében (Budapest, V. ker. Deák Ferenc u. 5.).

Mobiltelefonok, PDA-k, Bluetooth eszközök, kiegészítők
A rendezvényen megtekinthetőek, valamint kipróbálhatóak lesznek az Alcatel és a Motorola legújabb modelljei, sőt a jövő telefonjai közül néhány távol-keleti érdekesség is – a PPC bemutatásában. A mobiltelefonok mellett a legújabb PDA-kal, bluetooth eszközökkel, tartozékokkal és kiegészítőkkel is megismerkedhetünk a Hama, Cellect, PDA Plaza és a BL Marketing közreműködésével.

Mobil megoldások, tartalmak
A bemutatott eszközök segítségével többek között a videotelefonálás, MMS képnyomtatás, 3G mobilinternet, WLAN, valamint Bluetooth alapú mobilkommunikációs biztonsági megoldások is bemutatásra kerülnek.

Újdonságok
A tartalmak mellett különleges mobiltelefon bemutató keretében megtekinthető lesz a legújabb multimédiás I-Teq Bond mobiltelefon, amely a TV adáson kívül fényképező, rádió és sok más érdekes funkciót is tartalmaz. A mobil megoldások között izgalmas látványosság lesz egy különleges helymeghatározó és követő rendszer bemutatása.

Akció
A rendezvény napján a meghirdetett akciós árlistában szereplő összes készüléket 10 százalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni. Az akciós ajánlat a rendezvény napján az üzlet nyitvatartási idején érvényes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom