Connect with us

technokrata

Jönnek a Nokia vadonatúj E sorozatú mobiltelefonjai

Kütyük

Jönnek a Nokia vadonatúj E sorozatú mobiltelefonjai

A Nokia a napokban jelentette be három vadonatúj Nseries okostelefonját, a közeljövőben pedig több új, E sorozatú készüléket kíván bevezetni a piacra.


Az amerikai FCC-től a közelmúltban kiszivárgott néhány fotó egy mindeddig hivatalosan be nem jelentett Nokia E modellről, az E62-ről. Ez a készülék első pillantásra nehezen különböztethető meg a már jó ideje debütált E61-től, a főbb változások inkább belül találhatók.

A Nokia sajnos kihagyta a 3G-t és a Wi-Fi-t az E62-ből, ezenkívül pedig minden valószínűség szerint a BlackBerry push e-mail szolgáltatás sincs meg ebben a telefonban. Enyhén módosították a billentyűzetet, a Pop-Port pedig egy miniUSB csatlakozónak adta át a helyét. Változatlan maradt azonban a 16,7 millió színárnyalatú kijelző, a bővíthetőség (miniSD memóriakártya), valamint a GPRS, EDGE és Push To Talk támogatás.

Egyes pletykák szerint a finn gyártónál készülőfélben van egy elérhető árú, belépőszintű kategóriájú készülék is. Ez a várhatóan E50 típusjelzéssel debütáló telefon előreláthatólag valamikor az idei esztendő harmadik negyedévében érkezik majd meg.

Tudni lehet továbbá, hogy a Nokia egy egyelőre ismeretlen típusjelű, minden korábbinál nagyobb tudású E modellt is be fog jelenteni a közeljövőben, unatkozni tehát biztosan nem fogunk. Amint megtudunk valami friss hírt, mindenképpen vissza fogunk térni a témára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák