Connect with us

technokrata

TV-vevős csúcsmobil az LG-től

Kütyük

TV-vevős csúcsmobil az LG-től

Az LG Electronics legújabb mobil készülékét úgy alakították ki, hogy segítségével a lehetőségekhez képest a legélvezetesebb módon lehessen televíziós adásokat nézni.


Az LG KD1500-on alaphelyzetben az LCD alatt csak a legfontosabb kezelőszervek látszanak, a hagyományos billentyűk pedig az elforgatható kijelző alatt kaptak helyet. TV-nézéskor természetesen érdemes vízszintes pozícióba forgatni a display-t – a TV adások vételéről egy DMB-vevő gondoskodik. Egy feltöltéssel (1.300 mAh li-ion) egyébként maximum 3,5 órán keresztül lehet televíziós adásokat nézni.

A 120 gramm tömegű és alaphelyzetben 100,5 milliméter hosszú, 50 milliméter széles, valamint 19,6 milliméter vastag LG újdonságba egy 2,2 colos képátlójú TFT kijelzőt tettek a fejlesztők, melynek felbontása 240×320 pixel (QVGA), színmélysége pedig 18 bit (262 ezer színárnyalat). A CMOS képszenzoros digitális fényképezőgép modul révén maximum 1,3 megapixeles fotók, illetve akár kisebb videóanyagok is rögzíthetők.

Az LG KD1500 további fontosabb specifikációi közé tartozik még a 64 MB belső memória, a microSD (TransFlash) memóriakártyák kezelése, a fejlett VOD (Video On Demand) szolgáltatás, az MP3 lejátszó szoftver, valamint a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás.

Az LG KD1500 ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle