Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: Motorola Capri – a legújabb csúszkamobil!?

Kütyük

Exkluzív: Motorola Capri – a legújabb csúszkamobil!?

Mostanság szinte mindennap érkezik valamilyen új információ, pletyka, vagy kémfotó a Motorola legújabb mobiltelefonos fejlesztéseivel kapcsolatban.


Néhány napja a Motorola Canary fejlesztési kódnevű, szétnyitható kialakítású készülék elég rossz minőségű fotói, illetve vélt specifikációi láttak napvilágot, most pedig egy szétcsúsztatható Motorola sliderphone-ról érkeztek előzetes információk.

Ezek szerint az amerikai gyártó valamikor a közeljövőben be kívánja vezetni a piacra a népszerű RAZR V3 sokak által várva várt új verzióját, a jelenleg Motorola Capri kódnevet viselő csúszkamobilt. A Capriról jelen pillanatban még kevés konkrét információ áll a rendelkezésünkre, az viszont már most is tudható, hogy esetében egy négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) mobilhoz van szerencsénk, melynek vastagsága körülbelül 10-11 milliméter lesz (RAZR V3: 13,9 milliméter). A memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető, a beépített kamera pedig várhatóan 1,3-2 megapixeles felbontású lesz.

A Motorola Capri sokak szerint leginkább egy csak a Távol-Keleten kapható Motorola modellre, az MS600-ra fog hasonlítani. Ez a készülék többek közt egy 262 ezer színárnyalatú LCD-vel és egy 1,3 megapixeles kamerával van felvértezve.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés