Connect with us

technokrata

Exkluzív: Motorola Capri – a legújabb csúszkamobil!?

Kütyük

Exkluzív: Motorola Capri – a legújabb csúszkamobil!?

Mostanság szinte mindennap érkezik valamilyen új információ, pletyka, vagy kémfotó a Motorola legújabb mobiltelefonos fejlesztéseivel kapcsolatban.


Néhány napja a Motorola Canary fejlesztési kódnevű, szétnyitható kialakítású készülék elég rossz minőségű fotói, illetve vélt specifikációi láttak napvilágot, most pedig egy szétcsúsztatható Motorola sliderphone-ról érkeztek előzetes információk.

Ezek szerint az amerikai gyártó valamikor a közeljövőben be kívánja vezetni a piacra a népszerű RAZR V3 sokak által várva várt új verzióját, a jelenleg Motorola Capri kódnevet viselő csúszkamobilt. A Capriról jelen pillanatban még kevés konkrét információ áll a rendelkezésünkre, az viszont már most is tudható, hogy esetében egy négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) mobilhoz van szerencsénk, melynek vastagsága körülbelül 10-11 milliméter lesz (RAZR V3: 13,9 milliméter). A memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető, a beépített kamera pedig várhatóan 1,3-2 megapixeles felbontású lesz.

A Motorola Capri sokak szerint leginkább egy csak a Távol-Keleten kapható Motorola modellre, az MS600-ra fog hasonlítani. Ez a készülék többek közt egy 262 ezer színárnyalatú LCD-vel és egy 1,3 megapixeles kamerával van felvértezve.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle