Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új VoIP szolgáltató a magyar piacon

Kütyük

Új VoIP szolgáltató a magyar piacon

Az econet.hu Nyrt. internetes leányvállalata elindította alternatív telefonszolgáltatását. Az új Megafone termékek az otthoni felhasználóknak interneten keresztül biztosítanak alacsony percdíjú telefonálási lehetőséget, előfizetési díj nélkül.

Az internetes telefonálás számítógépről az ingyenesen letölthető, magyar fejlesztésű Megafone GoTalk szoftverrel, illetve PC nélkül a weboldalon megvásárolható VoIP telefonkészülékekkel, valamint adapterekkel vehető igénybe. A gyors regisztrációt követően hálózaton belül azonnal ingyen telefonálhatunk, a nyilvános telefonhálózatok eléréséhez bankkártyás vagy átutalásos feltöltés szükséges, melyet követően a felhasználó hagyományos hálózatokból is hívható, saját telefonszámot is kap.
A magyarországi kiemelt körzetek csúcsidőn kívül 3,60, csúcsidőben 5,90 forintért hívhatók, az Amerikai Egyesült Államokba már percenként 4 forintért telefonálhatunk. A Megafone percdíjai nem csak a hazai vezetékes szolgáltatókhoz képest, de a Klip internettelefon percdíjainál is akár 20-60 százalékkal alacsonyabbak.

A Megafone a másodperc-alapon elszámolt percdíjakon kívül semmilyen más költséget nem számít fel, nincsenek ingyenességgel kecsegető „trükkös” havidíjak, nincs hosszú idejű kötelezettségvállalás, nincs sem előfizetési-, sem kapcsolási díj. A felhasználó csak annyit fizet, amennyit telefonál, a hívások időtartama és költsége valós időben, pontosan nyomon követhető a Megafone weboldalán.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés