Connect with us

technokrata

Online lakástakarék-kassza Magyarországon

Kütyük

Online lakástakarék-kassza Magyarországon

A T-Online Magyarország és a Fundamenta – Lakáskassza között létrejött együttműködési megállapodás értelmében a felek lakás-előtakarékossági szolgáltatást nyújtanak az internet-szolgáltató által üzemeltett Origo portálon keresztül.

„Az internet térhódítása magával hozza azon szolgáltatások megjelenését a világhálón, amelyek az életünk könnyebbé tételét szolgálják. Egyre többen ismerik fel, hogy az online szolgáltatások a jövő üzletágai lehetnek.” – mondta Simó György, a T-Online Magyarország Zrt. vezérigazgatója.

„Reményeink szerint sok internetező figyelmét felkelti ez az új online szolgáltatás, s mind többen választják majd a szerződéskötés ezen módját. Az év végéig mintegy ezer szerződés megkötésére számítunk” – tette hozzá Dr. Gergely Károly, a Fundamenta – Lakáskassza Rt. elnök-vezérigazgatója – „Az internetes oldalon mind a négy futamidejű Fundamenta módozat elérhető, melyek befektetési szempontból is előnyösek, mert a magas állami támogatás és a Fundamenta által fizetett kamat jó hozamot biztosítanak a befizetésekre.”

A szolgáltatás előnye, hogy a portál lakáskassza oldalán a leendő ügyfelek az interneten keresztül megtervezhetik, hogyan finanszírozzák lakásukkal kapcsolatos terveiket, és 10 perc alatt megköthetik lakástakarék-szerződésüket. Az online igénylés menüpontra kattintva először kalkulátor segítségével kiszámolhatják, mely módozat felel meg nekik, majd egy elektronikus adatlapot kell kitölteniük. Az igénylést a számlanyitási díj befizetése követi, amelyet háromféleképpen tehetnek meg: bankkártyával elektronikus formában, átutalási megbízással vagy futár útján. Az ügyfélnek a szerződés aláírása miatt nem kell felkeresnie a pénzintézetet, a kitöltött és kinyomtatott szerződést előre egyeztetett időpontban egy futár kiszállítja a részére.

A lakás-előtakarékosság az egyetlen olyan államilag támogatott lakásfinanszírozási lehetőség, amelyet mindenki – kor, családi állapot, jövedelem megkötöttség nélkül – igénybe vehet. A partnerek az online szolgáltatás indításával az internetezők egyre szélesebb táborát, közülük is elsősorban a városi és fővárosi fiatalokat, középkorúakat kívánják elérni. A konstrukció mindazok számára előnyös, akik számára egyszerűbb, praktikusabb, más szóval kényelmesebb és gyorsabb az internet segítségével intézni a pénzügyeiket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle