Connect with us

technokrata

Kémfotók a T-mobile új okostelefonjáról

Kütyük

Kémfotók a T-mobile új okostelefonjáról

Az FCC áldásos tevékenységének hála, már most megnézhetjük, hogy pontosan hogyan is fog kinézni a T-Mobile egyik közeljövőben érkező kommunikátor újdonsága.


A zenecentrikus Sidekick III valamikor 2006 tavaszán debütál majd, még pedig mintegy 299 dolláros (60 ezer forint) áron. Ezt követően 2006 szeptemberében érkezik az elcsúsztatható okostelefon UMA kompatibilitással megspékelt új verziója (299 dollár). Mint ismeretes, az UMA technológia egyszerű roamingot biztosít a GSM és a Wi-Fi hálózatok között.

Októberben esedékes a Sidekick III Limited Edition bemutatkozása: ez a 399 dolláros modell csak külsejét tekintve hoz majd újdonságot, és természetesen korlátozott darabszámban fog készülni. A következő generációs modell, a jelenleg Sidekick NG kódnevet viselő készülék (299 dollár) előreláthatólag csak 2007 júniusában jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban és fontosabb ismertetőjelei közé tartozik többek közt az ultra-vékony kialakítás, az UMA támogatás, valamint a fejlett zene- és videólejátszó funkciók.

A mellékelt fotókon látható, PV200 típusjelzésű T-Mobile SideKick III legfontosabb specifikációi közé sorolható többek közt az 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul, a miniSD (Secure Digital) memóriakártyákkal bővíthető memória, valamint a Bluetooth támogatás.

A jelenleg kapható SideKick II 130 milliméter hosszú, 66 milliméter széles és 22 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 184 gramm. A Sidekick II TFT technológiájú, 6×4 centiméteres folyadékkristályos kijelzője 160×240 pixeles felbontással rendelkezik és több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A kijelző elhúzásával előbukkan a teljes értékű, 46 gombos QWERTY billentyűzet, valamint említésre méltó, hogy az LCD panel ilyenkor némileg bedől, ami jobb leolvashatóságot eredményez. A vakus digitális fényképezőgép segítségével maximum VGA felbontásban fotózhatunk. A háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz) működésre képes újdonságban egy ARM7 processzor teljesít szolgálatot 32 MB RAM és 16 MB Flash ROM társaságában. A Bluetooth szabvánnyal sajnos nem kompatibilis készülék 1.200 mAh kapacitású lítium-polimer technológiájú akkumulátora a gyári specifikációk szerint 60 órás készenléti időt, illetve 4,5 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

Egyelőre kérdéses, hogy a hazai T-Mobile mikor veszi majd fel kínálatába a Sidekick modelleket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek