Connect with us

technokrata

Ingyenes Pink koncert a T-Mobile-tól

Kütyük

Ingyenes Pink koncert a T-Mobile-tól

A T-Mobile bejelentette, hogy a június 18-i Kapcsolat koncert sztárénekese Pink – a sokszoros díjnyertes és platinalemezes előadó lesz.

Az idén 10. alkalommal megrendezésre kerülő Kapcsolat koncert Közép-Európa legnagyobb könnyűzenei rendezvényének számít.


Az ingyenes szuperkoncert helyszíne – a korábbiakhoz hasonlóan – a budapesti Felvonulási tér lesz, ismét százezreknek kínálva elsőrangú zenei élményt. Pink közismert arról, hogy saját útját járja. Merész és szókimondó, mindig hangot ad véleményének, nem ismer megalkuvást és szemérmetlenül őszinte. Zenéjét, viselkedését és stílusát mindig is ez jellemezte.

Pink legutóbbi európai turnéján minden jegy elkelt az Egyesült Királyság és Európa különböző helyszínein tartott koncertekre, az előadót egyértelműen sztárként tartják számon. Az elmúlt időszakban is számos nagy sikerű fellépése volt, többek között a Werchter, V Festivals, T in The Park, Oxegen, Golden Stag és a Skanderborg rendezvényeken.

A Kapcsolat koncert bejelentését megelőzően jelent meg Pink negyedik, ˝I´m Not Dead˝ című albuma, amely ismét bizonyítja, hogy Pink folyamatosan képes megújulni, a művész előremutató egyéni felfogása valóban elgondolkodtató.

Az ˝I´m Not Dead˝ album Pink eleddig leginkább gondolatébresztő munkája, melyben az énekes nézeteiről vall. Legyen szó akár meghasadt szívekről, depresszióról, gyermekkorról, baljós véget ért románcról, hamis barátokról, amerikai politikáról vagy az ünnepelt csillagok kultuszáról. Pink mindezekről őszintén, határozottan és elfogulatlanul beszél, mintegy értő módon ˝feleselve˝ a társadalmi jelenségekkel.

Az immár nemzetközi szupersztárként ismert Pink legújabb, ˝I´m Not Dead˝ albuma azonnal, a megjelenést követő első héten belül felkerült a tízes slágerlistákra Nagy Britanniában, Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Hollandiában, Norvégiában és Írországban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom