Connect with us

technokrata

Exkluzív: a BenQ Mobile szupertitkos új telefonja – egyedi érintőkijelzővel

Kütyük

Exkluzív: a BenQ Mobile szupertitkos új telefonja – egyedi érintőkijelzővel

A BenQ Mobile boszorkánykonyhájában mostanság nagyon új és felettébb érdekes fejlesztések folynak.


Egyes források tudni vélik, hogy a Siemens mobiltelefonos részlegét nemrégiben felvásárolt vállalaton belül létezik egy szupertitkos, jelenleg Ruby fejlesztési kódnevet viselő projekt.

A Ruby projekt elsődleges célja nem más, mint egy újgenerációs mobil platform létrehozása. Az egyelőre csak design tanulmány fotók szintjén létező első Ruby készülék legfontosabb újítása, hogy nincs rajta hagyományos billentyűzet, e helyett ugyanis az egész fedlap úgy ahogy van egy méretes érintőkijelző. Ennek előnye, hogy a felhasználók teljesen személyre szabhatják telefonjukat, így például megadhatják, hogy pontosan milyen méretű és milyen elrendezésű, virtuális gombok kapjanak rajta helyet.

Mondanom sem kell, hogy a Ruby mobilokból sem hiányozhat a 3G (esetleg 3,5G) támogatás, de ami ennél talán sokkalta érdekesebb: pletykák szerint a Ruby-ba egy nem kevesebb mint 15 GB (!) kapacitású merevlemez fog kerülni.

A BenQ Mobile-féle Ruby fejlesztési projekttel kapcsolatban egyelőre csak ennyit lehet tudni, és persze ezek az információk sem hivatalosak. Amint sikerül többet megtudnunk az üggyel kapcsolatban, mindenképpen vissza fogunk még térni a témára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek