Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: a BenQ Mobile szupertitkos új telefonja – egyedi érintőkijelzővel

Kütyük

Exkluzív: a BenQ Mobile szupertitkos új telefonja – egyedi érintőkijelzővel

A BenQ Mobile boszorkánykonyhájában mostanság nagyon új és felettébb érdekes fejlesztések folynak.


Egyes források tudni vélik, hogy a Siemens mobiltelefonos részlegét nemrégiben felvásárolt vállalaton belül létezik egy szupertitkos, jelenleg Ruby fejlesztési kódnevet viselő projekt.

A Ruby projekt elsődleges célja nem más, mint egy újgenerációs mobil platform létrehozása. Az egyelőre csak design tanulmány fotók szintjén létező első Ruby készülék legfontosabb újítása, hogy nincs rajta hagyományos billentyűzet, e helyett ugyanis az egész fedlap úgy ahogy van egy méretes érintőkijelző. Ennek előnye, hogy a felhasználók teljesen személyre szabhatják telefonjukat, így például megadhatják, hogy pontosan milyen méretű és milyen elrendezésű, virtuális gombok kapjanak rajta helyet.

Mondanom sem kell, hogy a Ruby mobilokból sem hiányozhat a 3G (esetleg 3,5G) támogatás, de ami ennél talán sokkalta érdekesebb: pletykák szerint a Ruby-ba egy nem kevesebb mint 15 GB (!) kapacitású merevlemez fog kerülni.

A BenQ Mobile-féle Ruby fejlesztési projekttel kapcsolatban egyelőre csak ennyit lehet tudni, és persze ezek az információk sem hivatalosak. Amint sikerül többet megtudnunk az üggyel kapcsolatban, mindenképpen vissza fogunk még térni a témára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés