Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb kémfotók a Motorola szupertitkos pengéjéről!

Kütyük

Újabb kémfotók a Motorola szupertitkos pengéjéről!

Sikerült néhány újabb kémfotót és információ morzsát szereznünk a Motorola legfrissebb mobiltelefonjáról.

A Motorola ismét egy nagy dobásra készül – legújabb mobiltelefonja révén a gyártó megpróbálja megismételni az ultra-vékony divathullámot elindító Motorola V3 sikereit. Erről az új készülékről egyelőre vajmi keveset lehet tudni, mi mindenesetre megpróbáltuk begyűjteni róla a jelenleg elérhető összes információt és pletykát.

Az egyesek által ˝Glass Phone˝-nak titulált, csillogó és tükröződő felületű újdonságban a korábbi pletykákkal ellentétben nem 1,3 megapixeles, hanem 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép teljesít szolgálatot, mely természetesen videókat is képes felvenni. A belső memória kapacitása egyelőre ismeretlen, a bővíthetőségről microSD (TransFlash) memóriakártyák gondoskodnak.

A kijelzők felbontását egyelőre sűrű homály fedi, az viszont több mint valószínű, hogy mindkét LCD 18 bites színmélységű, vagyis 262 ezer színárnyalatú lesz. A körülbelül a Motorola V3-éhoz hasonló vastagsággal rendelkező telefon egy keveset vesztett a szélességéből, de némileg hosszabb lett, a nyitómechanizmus pedig állítólag teljesen megújult. A Motorola új mobiljából természetesen a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel sem hiányzik.

Egyes források szerint a telefon immár 3G kompatibilis, mások szerint pedig Windows Mobile 5.0 operációs rendszer teljesít szolgálatot. Hangsúlyozom azonban, hogy ezek egyelőre csak pletykák.

A hivatalos bejelentés pontos időpontja (vélhetően 2006 negyedik negyedév, vagy 2007 eleje), illetve a telefon ára egyelőre nem ismert. Amint megtudunk valamit az üggyel kapcsolatban, azonnal be fogunk számolni róla.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés