Connect with us

technokrata

Pannon: ingyenes videótelefonálás, akciós mobilok

Kütyük

Pannon: ingyenes videótelefonálás, akciós mobilok

Három hónapon át ingyenesen videotelefonálhatnak a Pannon számlás ügyfelei Győrben a szolgáltató hálózatán belül a mobil szélessáv újabb fejlesztésének köszönhetően.

Emellett a mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek most kedvezményesen vásárolhatók meg a Pannon győri bemutatótermében és partnerüzleteiben.

A Pannon mobil szélessávú hálózatának fejlesztése új szakaszba lépett 2006. április 24-én: Budapest után immár Győrben is elérhető a harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélesség és az így lehetővé vált új szolgáltatás, a videotelefonálás.

˝A Pannon vezető mobilszélessáv-szolgáltatóként Győrben elsőként építette ki a videotelefonálást is lehetővé tévő hálózatot˝ – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. ˝A mobil videotelefonálás a távközlés fejlődésének több évtizedes ígérete, ezért is öröm számunkra, hogy Győrben most három hónapig ingyenesen kínálunk egy olyan szolgáltatást, amelynek segítségével a felhasználók otthon, munkahelyükön, vagy éppen az utcán járva élő képen láthatják is azt, akivel mobiljukon beszélnek˝ – tette hozzá.

Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások.

Az erre alkalmas készülékkel rendelkező Pannon ügyfelek Budapesten már tavaly június 15. óta kipróbálhatják a mobil szélessáv által lehetővé tett videotelefonálást (ez a mobil szélessáv egyetlen olyan eleme, amelyhez mindenképpen UMTS lefedettség szükséges). A Győrből indított hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek a számlás előfizetők részére. A szolgáltatást megfelelő készülékkel minden Pannon ügyfél (kártyás és számlás) igénybe veheti, használatához nincsen szükség speciális SIM kártyára. A mobil szélessávú szolgáltatásokra alkalmas készülékek április 28-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Pannon győri bemutatótermében és partnerüzleteiben új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek