Connect with us

Hirdetés

technokrata

Naomi Campbell-féle Motorola V3

Kütyük

Naomi Campbell-féle Motorola V3

Elkészült a Motorola rendkívül népszerű, ultra-vékony V3-as mobiltelefonjának legfrissebb, exkluzív változata.


A Motorola RAZR V3 Naomi Campbell Edition névre keresztelt újdonság nem csak divatos színével, hanem különleges kiegészítői révén is megpróbálja elhódítani a hölgy vásárlók szívét.

A készülék dobozában magán a telefonon kívül helyet kapott többek közt egy Cat Deluxe parfüm, egy pink mobil hordtáska, valamint egy egyedi hordszíj. A Naomi Campbell aláírásával díszített telefon ezenkívül Cat Deluxe csengőhangokkal és grafikákkal van telezsúfolva.

A 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles, 13,9 milliméter vastag és 95 gramm tömegű telefon érdekessége a fémborítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít a V3-nak.

A 2,2 colos képátlójú belső TFT kijelző esetében 176×220 pixeles felbontásról, valamint 65 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően a külső cSTN LCD sem monokróm, hanem 4.096 színárnyalatú.

Természetesen a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz), GPRS Class 10 kompatibilis Motorola V3-ból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 0,3 megapixeles (VGA) felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés