Connect with us

Hirdetés

technokrata

Holnap jön a 3 megapixeles Nokia N73

Kütyük

Holnap jön a 3 megapixeles Nokia N73

A Nokia számára a holnapi nap kiemelt fontossággal bír. A finn vállalat várhatóan kedden rántja majd le a leplet legfrissebb N sorozatú készülékeiről.


Várakozások szerint három új készülék fog bemutatkozni, melyek egyike az N73-as lesz.

A mellékelt, sajnos nem túl jó minőségű felvételen minden valószínűség szerint a Nokia N70 közvetlen utódjának szánt Nokia N73 látható. Bár a telefon alapterülete némileg megnőtt, szerencsére a vastagságból sikerült néhány millimétert lefaragni.

Az egyik legfontosabb változás, hogy az N70 középkategóriás kijelzőjét nyugdíjba küldték. Az N73-ban egy az elődénél nagyobb képátlójú és nem utolsó sorban nagyobb felbontású TFT display teljesít szolgálatot. Az LCD egész pontosan 240×320 pixeles felbontású és több mint 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni.

További újdonság, hogy a Bluetooth 2.0 képes N73-mal immár nem csak 2 megapixeles, hanem akár 3,2 megapixeles felbontású fényképeket is lőhetünk. Fontos, hogy a digitális fényképezőgép Carl Zeiss optikájú és autofókusz funkciós. Az előlapon elhelyezett kiegészítő kamera vélhetően változatlan maradt.

A 3G (UMTS) támogatású Nokia N73 okostelefon (Symbian 9.1, S60 3.0) besorolású. A telefon hazai bemutatójára előreláthatólag pénteken kerül majd sor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés