Connect with us

technokrata

Projektoros mobiltelefonok: kezdődhet a vetítés!

Kütyük

Projektoros mobiltelefonok: kezdődhet a vetítés!

Néhány évvel ezelőtt még csak álmodni sem mertünk volna arról, hogy a mobiltelefonok egyszer majd projektorral is fel lesznek vértezve, pedig mindebből hamarosan már valóság lesz.


Egy dél-koreai vállalat kifejlesztett egy olyan újgenerációs kivetítőt, mely pénzérme nagysága (0,24 col) révén akár még egy kisméretű mobiltelefonba is könnyedén beszerelhető.

Az Iljin Display által bemutatott új fejlesztés segítségével hamarosan már egy egyszerű mobiltelefonnal is tarthatunk majd kisebb előadásokat, valamint filmvetítéseket, és ehhez csupán egy szabad falfelületre lesz szükségünk. A Singe LCD Panel technológiára épülő készülék révén fényképeket és videókat vetíthetünk, a megjelenített kép pedig mintegy 7 colos képátlójú lesz.

˝Manapság már minden második mobiltelefonban ott van egy digitális fényképezőgép. Nem titkoltan abban reménykedünk, hogy hamarosan a mobilokba szerelt projektorok is hasonló népszerűségnek örvendenek majd˝ – nyilatkozta Park Seung-gwon, az Iljin Display elnök-vezérigazgatója egy a napokban Szöulban tartott sajtórendezvényen.

Emberünk elmondta, hogy 2010-ben várhatóan már minden huszadik mobil készülékben ott lesz egy mini projektor, ami körülbelül 60 millió telefont jelent. Hosszabb távon egyébként 30 százalékos piacrész megszerzése a cél.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle