Connect with us

Hirdetés

technokrata

Projektoros mobiltelefonok: kezdődhet a vetítés!

Kütyük

Projektoros mobiltelefonok: kezdődhet a vetítés!

Néhány évvel ezelőtt még csak álmodni sem mertünk volna arról, hogy a mobiltelefonok egyszer majd projektorral is fel lesznek vértezve, pedig mindebből hamarosan már valóság lesz.


Egy dél-koreai vállalat kifejlesztett egy olyan újgenerációs kivetítőt, mely pénzérme nagysága (0,24 col) révén akár még egy kisméretű mobiltelefonba is könnyedén beszerelhető.

Az Iljin Display által bemutatott új fejlesztés segítségével hamarosan már egy egyszerű mobiltelefonnal is tarthatunk majd kisebb előadásokat, valamint filmvetítéseket, és ehhez csupán egy szabad falfelületre lesz szükségünk. A Singe LCD Panel technológiára épülő készülék révén fényképeket és videókat vetíthetünk, a megjelenített kép pedig mintegy 7 colos képátlójú lesz.

˝Manapság már minden második mobiltelefonban ott van egy digitális fényképezőgép. Nem titkoltan abban reménykedünk, hogy hamarosan a mobilokba szerelt projektorok is hasonló népszerűségnek örvendenek majd˝ – nyilatkozta Park Seung-gwon, az Iljin Display elnök-vezérigazgatója egy a napokban Szöulban tartott sajtórendezvényen.

Emberünk elmondta, hogy 2010-ben várhatóan már minden huszadik mobil készülékben ott lesz egy mini projektor, ami körülbelül 60 millió telefont jelent. Hosszabb távon egyébként 30 százalékos piacrész megszerzése a cél.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés