Connect with us

technokrata

Bárki tesztelheti a Nokia N91-et!

Kütyük

Bárki tesztelheti a Nokia N91-et!

Ha jelenlegi vagy leendő Club Nokia tag, regisztráljon, és ha szerencsés, a gyártó megbízza a Nokia N91 tesztelésével.

Tesztelőként meg kell csillogtatni tudásunkat DJ-ként és teljesíteni kell a küldetéseket – kihasználva a Nokia N91 muzikalitását. A győztest a küldetések sikeres teljesítése után az Internet közönsége kiáltja ki. A jelentkezéseket a Nokia csak április 23-ig fogadja el. Fontos, hogy csak a Club Nokia tagjai tesztelhetik a Nokia N91 telefont.

Nokia N91

Az N91-ben egy nem kevesebb mint 4 GB kapacitású miniatűr merevlemez teljesít szolgálatot, mely körülbelül 3.000 digitális zeneszám eltárolását teszi lehetővé. A telefon 113,1 milliméter hosszú, 55,2 milliméter széles, 22 milliméter vastag, illetve 160 gramm tömegű. A hagyományos billentyűzetet alaphelyzetben egy elhúzható fedlap takarja, ezen pedig dedikált zenelejátszó gombokat találunk.

A Series 60 platfromra építkező, kifejezetten zenelejátszásra optimalizált Nokia N91-ben egy 176×208 pixeles felbontású TFT folyadékkristályos kijelző kapott helyet, mely 18 bites színmélysége révén több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A beépített fényérzékelő a kijelző mellett a billentyűzet fényerejét is automatikus állítja – hasonlót korábban többek közt a Nokia 6680-ason láthattunk.

A 2 megapixeles beépített digitális fényképezőgéppel maximum 1.600×1.200 képpontos felbontású fényképek, illetve alacsonyabb felbontású videók vehetők fel, ezenkívül pedig szólnunk kell még a nyolcszoros digitális zoomról, az autofókusz funkcióról, illetve a makró üzemmódról. A 3G képes Nokia N91 érdekessége, hogy az USB 2.0 és Bluetooth 1.2-n kívül még a WLAN 802.11b/g adatátviteli technológiát is támogatja, tehát Wi-Fi kompatibilis. A 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 3-4 órás beszélgetési időt, illetve 190 órás készenléti időt tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák