Connect with us

technokrata

Parányi LG csúszkamobil fejlett zenei funkciókkal

Kütyük

Parányi LG csúszkamobil fejlett zenei funkciókkal

Az LG Electronics legújabb készülékéről elsőre könnyen azt hihetjük, hogy nem is mobiltelefon, hanem egy spéci MP3 lejátszó.


A dél-koreai székhelyű vállalat LG SC300 névre keresztelt újdonsága egy rendkívül kis méretekkel rendelkező, szétcsúsztatható kialakítású telefon, mely alaphelyzetben alig 89 milliméter hosszú, 40,5 milliméter széles és 19,6 milliméter vastag.

A 80 gramm tömegű mobilban egy TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely egyrészt 128×160 pixeles felbontású, másrészt pedig 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Mondanom sem kell, hogy a digitális fényképezőgép sem hiányzik a multimédiás repertoárból: a kamera segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotókat készíthetünk.

A belső memória kapacitását egyelőre sűrű homály fedi, az viszont biztos, hogy a készülék minden további nélküli kezeli a belehelyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákat. Az MP3 lejátszó alkalmazás az MP3-on kívül az AAC és az AAC+ formátumokat is támogatja.

Az LG SC300 kapcsán említést érdemel még a fejlett TTS (Text To Speech), vagyis szövegfelolvasó technológia, az infravörös port, valamint a videófelvételi lehetőség. A telefon ára jelenleg még ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom