Connect with us

technokrata

Hazánkban a Sony Ericsson W810i!

Kütyük

Hazánkban a Sony Ericsson W810i!

A Sony Ericsson mai budapesti sajtótájékoztatóján bemutatkozott a W810i típusjelzésű legújabb Walkman telefon, melynek első szállítmányai néhány napon belül meg fognak érkezni Magyarországra.


Az új Sony Ericsson W810i walkman mobillal a zenehallgatás rendkívül egyszerű. Az első és legnépszerűbb Walkman telefon a W800i utódja, egy kiváló négysávos EDGE készülék, amely akár azt is lehetővé teszi, hogy tulajdonosa telefonján hallgassa meg CD-gyűjteményét.

A telefonban húsz teljes hosszúságú audio CD tartalmának tárolására elegendő memória áll rendelkezésre (512MB). A készüléken – az éppen használt egyéb alkalmazásoktól függetlenül – külön e célra szolgáló walkman gombbal közvetlenül elérhető a zenei menü.

A telefon kijelzője alatt található az összes zenevezérlő gomb (lejátszás, szünet, leállítás, zeneszám átugrása, hangerőszabályzás), így a felhasználók könnyedén választhatnak a zeneszámok közül, illetve állíthatják a hangerőt. A telefon alapcsomagjában kiváló minőségű sztereó fejhallgató található, illetve külön zenei kábel és hordozható hangszóró is vásárolható hozzá.

˝Most a W810i bevezetésével egyidőben az eredeti koncepciót kicsit újra-, szó szerint értelmezve, igazi élőzenét kínálunk vásárlóinknak. Reméljük, mindenki megtalálja előadóink között a neki tetszőt és együtt élvezhetjük a cégünktől már megszokott minőségű, de ezúttal élő zenét a koncerteken˝ – mondta Wágner Tibor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák