Connect with us

technokrata

Gyémántos platina mobiltelefon 16 millióért!

Kütyük

Gyémántos platina mobiltelefon 16 millióért!

Mit lehet kezdeni 260 darab gyémánttal? Például széfbe tenni, ékszert készíteni belőle, vagy akár mobiltelefont ékesíteni vele!


Az oroszországi Fresh Art Zoom rendezvényen bemutatták minden idők egyik legelegánsabb és legcsillogóbb Motorola telefonját, egy ékszerekkel telepakolt Motorola L7-est. A nem kevesebb mint 260 darab csillogó gyémánttal ékesített mobiltelefon készülékháza platinából készült, így nem meglepő, hogy az árcédulán nem kevesebb mint 75 ezer dollár (16 millió forint) van feltüntetve.

Az említett készülék 113 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 11,5 milliméter vastag – a 85 gramm tömegű készülék mindössze 57 köbcentiméteres térfogattal rendelkezik. A hagyományos formavilágú telefonba egy 1,9 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző került, mely egyrészt 176×220 pixeles felbontással, másrészt pedig 18 bites színmélységgel, vagyis 262 ezer színárnyalattal bír.

A négyszeres digitális zoommal megáldott beépített digitális fényképezőgép sajnos a Motorola V3-hoz hasonlóan mindössze 0,3 megapixeles felbontással rendelkezik, így segítségével maximum 640×480 pixeles felbontású fotókat lehet készíteni. A Motorola SLVR L7 számára sem az MP3 zenék, sem pedig az MPEG4 videók lejátszása nem okoz gondot. Igaz, hogy a beépített memória csak 6 MB méretű, de parányi microSD (TransFlash) memóriakártyák révén akár 256 MB extra memória is bezsúfolható a mobilba.

A további fontosabb specifikációk közül említést érdemel többek közt a GPRS adatátviteli technológia, a Bluetooth kontroller, a Push To Talk támogatás, a WAP 2.0 böngésző, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, valamint az IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) alkalmazás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák