Connect with us

A világ legkisebb HSDPA/EDGE megoldása

Kütyük

A világ legkisebb HSDPA/EDGE megoldása

Az Ericsson Mobile Platforms megkezdte a világ legkisebb és egyben legnagyobb teljesítményű HSDPA (3,5G) platformjainak partnerekhez történő leszállítását.

Az Ericsson U350 és U360 kifejlesztésekor a mérnököknek elsősorban a lehető legkisebb méretekre, a kedvező árra és a nagy teljesítményre kellett fókuszálniuk.

Az Ericsson U350 egy négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) GPRS/EDGE és egy egysávos HSDPA platform, az Ericsson U360 pedig a négysávos GSM modulon kívül egy háromsávos HSDPA kontrollert tartalmaz magában.

A vállalat munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a két új platform révén fejlett multimédiás szolgáltatásokkal, QVGA felbontású kijelzővel, háromdimenziós grafikus megjelenítéssel, valamint Hi-Fi sztereó hangzással felvértezett újgenerációs mobiltelefonok hozhatóak létre – minden korábbinál egyszerűbben, olcsóbban és nem utolsó sorban rendkívül rövid idő alatt.

Amennyiben minden jól megy az Ericsson U350-re, illetve U360-ra épülő első 3,5G mobiltelefonok valamikor 2007-ben jelennek majd meg a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom