Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ legkisebb HSDPA/EDGE megoldása

Kütyük

A világ legkisebb HSDPA/EDGE megoldása

Az Ericsson Mobile Platforms megkezdte a világ legkisebb és egyben legnagyobb teljesítményű HSDPA (3,5G) platformjainak partnerekhez történő leszállítását.

Az Ericsson U350 és U360 kifejlesztésekor a mérnököknek elsősorban a lehető legkisebb méretekre, a kedvező árra és a nagy teljesítményre kellett fókuszálniuk.

Az Ericsson U350 egy négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) GPRS/EDGE és egy egysávos HSDPA platform, az Ericsson U360 pedig a négysávos GSM modulon kívül egy háromsávos HSDPA kontrollert tartalmaz magában.

A vállalat munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a két új platform révén fejlett multimédiás szolgáltatásokkal, QVGA felbontású kijelzővel, háromdimenziós grafikus megjelenítéssel, valamint Hi-Fi sztereó hangzással felvértezett újgenerációs mobiltelefonok hozhatóak létre – minden korábbinál egyszerűbben, olcsóbban és nem utolsó sorban rendkívül rövid idő alatt.

Amennyiben minden jól megy az Ericsson U350-re, illetve U360-ra épülő első 3,5G mobiltelefonok valamikor 2007-ben jelennek majd meg a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés