Connect with us

technokrata

Kémfotón a 3,2 megapixeles Nokia N73

Kütyük

Kémfotón a 3,2 megapixeles Nokia N73

Sikerült elcsípnünk egy kémfotót a Nokia egyik közeljövőben debütáló új modelljéről.


A mellékelt, sajnos nem túl jó minőségű felvételen minden valószínűség szerint a Nokia N70 közvetlen utódjának szánt Nokia N73 látható. Bár a telefon alapterülete némileg megnőtt, szerencsére a vastagságból sikerült néhány millimétert lefaragni.

Az egyik legfontosabb változás, hogy az N70 középkategóriás kijelzőjét nyugdíjba küldték. Az N73-ban egy az elődénél nagyobb képátlójú és nem utolsó sorban nagyobb felbontású TFT display teljesít szolgálatot. Az LCD egész pontosan 240×320 pixeles felbontású és több mint 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni.

További újdonság, hogy a Bluetooth 2.0 képes N73-mal immár nem csak 2 megapixeles, hanem akár 3,2 megapixeles felbontású fényképeket is lőhetünk. Fontos, hogy a digitális fényképezőgép Carl Zeiss optikájú és autofókusz funkciós. Az előlapon elhelyezett kiegészítő kamera vélhetően változatlan maradt.

A 3G (UMTS) támogatású, okostelefon (Symbian 9.1) besorolású Nokia N73 egyes források szerint várhatóan még ebben a hónapban be fog mutatkozni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák