Connect with us

technokrata

Kémfotók az LG világjáró 3G kagylómobiljáról

Kütyük

Kémfotók az LG világjáró 3G kagylómobiljáról

Régóta terjednek már pletykák az LG egyik legújabb kagylómobiljáról, melyről most már végre fényképek is napvilágot láttak.


Az LG CU500 névre keresztelt, rejtett antennás mobiltelefon egy igazi világjáró készülék, ugyanis a négysávos GSM (850/900/1800/1900 MHz) és a háromsávos UMTS (850/1900/2100 MHz) modul révén gyakorlatilag a világ szinte összes részén használható. Egyes források tudni vélik továbbá, hogy a HSDPA (3,5G) támogatás sem hiányzik az új modellből, ezt azonban egyelőre nem lehet biztosra venni.

Annak ellenére, hogy egy vérbeli 3G telefonhoz van szerencsénk, mégsem kapunk két kamerát. No nem arról van szó, hogy esetlegesen nem lehetne videótelefonálni a CU500-zal, hanem csak arról, hogy az egyetlen kamera optikája 180 fokban elforgatható, így mind külső, mind belső fotózásra, illetve videózásra alkalmas. A kamera CMOS technológiájú képszenzora egyébként 1,3 millió pixelt tudhat magáénak.

A microSD (TransFlash) memóriakártyás, vékony kialakítású LG CU500 pontos debütálási időpontja, illetve ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle