Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intelligens képkeresés magyarul

Kütyük

Intelligens képkeresés magyarul

5,5 millió hazai és közel 1,2 milliárd külföldről származó kép között kereshetnek mindazok, akik a mai naptól a Kurzor.hu felé veszik az irányt. Az új szolgáltatás Angeline Jolie-tól a Cimicifuga racemosáig – hétköznapi nevén „poloskavész” – gyakorlatilag minden keresésre ad képes találatot.

Hogyan lehet képekben ábrázolni a szeretetet? Akár erre a kérdésre is választ kaphatnak mindazok, akik kipróbálják a Kurzor.hu új képkereső szolgáltatását. Egy innovatív svéd technológia magyarországi alkalmazásának köszönhetően a legfrissebb – jelenleg mintegy 5,5 millió hazai és 1,2 milliárd külföldi – képek között lehet böngészni a Kurzor.hu segítségével. A hatalmas, folyamatosan bővülő képtárnak, no és persze az azt kezelő intelligens gépi logikának köszönhetően szinte nincs olyan téma, amelyre ne kapnánk „látványos” találatot.

A Kurzor.hu képkereső másik különlegessége, hogy a begépelt kulcsszavakra megjelenő találatokat nem csak színük és méretük szerint szűrhetjük, de megadhatunk azok típusára vonatkozó egyéb jellemzőket: ennek segítségével a program animált képek – például egy számítógépes egérre ráugró macska – felkutatására is alkalmas.

„A Kurzor.hu folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, és kínál megoldásokat az interneten keresők speciális igényeire.”- mutat rá az új szolgáltatás beindításának hátterére Trentin Tamás, a Hírek Média ügyvezetője. A mostani indulást egy 2 hónapos, több mint 600 internetező bevonásával lezajló tartósteszt előzte meg. „Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk. A tesztelésbe bevont felhasználók még egészen ritka témákhoz is bőséges képanyagot találtak, és ezzel visszaigazolták minden várakozásunkat.” – tette hozzá Trentin Tamás, aki azt is elárulta, az idei év végére már 10 millió hazai és mintegy 2 milliárd külföldről származó képet fog ismerni a Kurzor.hu.

Célzottabb megjelenések
A képkereső ugyanakkor nem csak az internetet információforrásként használó nagyközönség számára tartogat új lehetőségeket. A most beinduló szolgáltatás a hirdetők részére is új megjelenési felületet kínál. „Egy nagyon népszerű szolgáltatás indul útjára, mely egyben új, és a korábbinál hatékonyabb megjelenési lehetőséget is kínál a hazai online hirdetési piacon.” – mondta Trentin Tamás. Mivel a képkereső felépítése nagymértékben az anyagok tematizálásán alapszik, ezért jól megfogalmazhatóak az egyes témákhoz képileg, vagy akár szövegesen kapcsolódó hirdetési üzenetek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés