Connect with us

technokrata

Elsápadt a Siemens S75 – jön a legújabb modell

Kütyük

Elsápadt a Siemens S75 – jön a legújabb modell

A BenQ Mobile hamarosan egy újabb színváltozatban is piacra fogja dobni az elsősorban üzleti felhasználásra szánt Siemens S75-ös készüléket.


Néhány nappal ezelőtt írtunk a Siemens S75 Limited Edition Chromium névre keresztelt, krómmal díszített modellről, most pedig arról érkeztek hírek, hogy a Siemens S75 nemsokára fehér változatban is kapható lesz. A hagyományos és a limitált sorozatú S75-ös telefonok tudása teljesen megegyezik egymással, különbség csak a külcsín tekintetében fedezhető fel.

Az S75-ös készülék utazás közben is gondoskodik zenei szórakoztatásunkról. A szervezővel, Bluetooth-szal és nagy felbontású kamerával rendelkező üzleti telefon beépített MP3 lejátszójának köszönhetően egy gombnyomásra elindíthatjuk kedvenc számunkat még e-mail-olvasás és SMS-írás közben is. Az S75 támogatja az EDGE/GPRS technológiát, amellyel a legfrissebb slágereket is letölthetjük mobiltelefonunkra. A készülék a bejövő hívásokat, üzeneteket és emlékeztetőket egyesített mappában kezeli, így könnyen áttekinthetjük a legfontosabb információkat. A Siemens SL75 lekerekített formájú, szemre- és kézbevaló mobiltelefon. A könnyedén szétcsúsztatható készülékkel még vásárlás közben, egy kézzel is könnyedén intézhetjük hívásainkat. A telefon elegáns külseje mögött modern multimédiás szolgáltatásokat rejt magában: többek között kamerát, videoklip- és zenelejátszót.

A mobilirodát és zeneközpontot egyesítő S75 számos szolgáltatást nyújt a felhasználók számára. Szervezője segítségével az összes találkozót és feladatot átlátjuk, legyen szó sűrű munkanapokról vagy szabadidős tevékenységekről. A fontos adatokat Bluetooth kapcsolaton vagy USB-kábelen keresztül közvetlenül a számítógépre menthetjük. Az S75 jól átlátható telefonkönyve a SIM-kártyán és a telefonban tárolt adatokat is megjeleníti, és azt is jelzi, ha beszélgetőpartnerünk elérhető egy kis online szövegelésre. Az egyesített mappa az e-maileken és a szöveges üzeneteken kívül a beérkezett telefonhívások számát is megjeleníti, valamint figyelmeztet a fontos időpontokra, találkozókra.

A zenerajongók legnagyobb örömére az S75-tel utazás közben is mindig kéznél van a zenelejátszónk. A multimédiás mobiltelefonnal nemcsak MP3-felvételeket, hanem a kevés tárhelyet igénylő AAC formátumban elmentett dalokat is hallgathatunk, mindezt akár az emlékeztetők frissítése, e-mail-olvasás, MMS vagy azonnali üzenet küldése közben. Az S75-tel egyszerűen eligazodhatunk még a legnagyobb zenei gyűjteményekben is, mivel a telefonban mindegyik dal előadó, lemezcím és stílus szerint van csoportosítva. A készülékhez tartozó 128 MB-os RS MMC memóriakártyára, illetve a 20 MB-os belső memóriába tízórányi CD minőségű zenei anyag fér el. A gyors és egyszerű zenehallgatáshoz és -letöltéshez a telefon EDGE/GPRS-kapcsolata áll rendelkezésünkre, míg a tökéletes hangzásról az S75 sztereó fülhallgatója gondoskodik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle