Connect with us

technokrata

Csillogó krómtelefon BenQ-Siemens módra

Kütyük

Csillogó krómtelefon BenQ-Siemens módra

A BenQ Mobile az S75 után az S68-ból is készít egy exkluzív változatot.


A BenQ-Siemens S68 Limited Edition nem más, mint az alapkészülék csillogó krómházba tett, limitált példányszámban készülő extra verziója. Mint ismeretes, a Polaris fejlesztési kódnevű S68 kapcsán a fejlesztők nem annyira a túlburjánzó szolgáltatásokra és funkciókra, hanem sokkal inkább az első osztályú minőségre és a könnyű használatra helyezték a fő hangsúlyt.

13 milliméteres vastagságával ez a modell is az ultra-vékony kialakítású mobiltelefonok közé sorolható. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) BenQ-Siemens S68-ból hiányzik a 3G és a videóhívás funkció, e helyett az egyszerű hangkommunikáció került fókuszba. A BenQ Mobile szerint az S68 nem kíván egyszerre digitális fényképezőgép, zenelejátszó és játékkonzol lenni, ugyanis a felhasználók többsége a gyakorlatban igen csak ritkán használja ki az ezekben a szolgáltatásokban rejlő lehetőségeket.

Az 1,8 colos képátlójú, transzreflexív TFT kijelző 262 ezer színárnyalattal bír, ami teljesen korrekt, ellenben a 132×176 pixeles felbontás ma már alaposan túlhaladott. Említést érdemel továbbá a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, a dupla hangszórós rendszer, a diktafon funkció, a Bluetooth adatátvitel, valamint a PC-s szinkronizálhatóság.

Az általunk nemrégiben már letesztelt, 107x44x13 milliméter méretű BenQ-Siemens S68 egész pontosan 78 grammot nyom a mérlegen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle