Connect with us

technokrata

Színesedő Motorola L6 pengemobilok

Kütyük

Színesedő Motorola L6 pengemobilok

A Motorola új színárnyalatokat vezet be egyik közkedvelt ultra-vékony mobiltelefonja kapcsán.


Mint ismeretes, az eddigiekben ezüst, illetve pink változatban lehetett megvásárolni a Motorola L6-ost, hamarosan viszont már narancssárga, világoskék és zöld verzió is elérhető lesz belőle.

A korábban V280 nevet viselt Motorola L6 114 milliméter hosszú és 49 milliméter széles, azonban ennél sokkal érdekesebb, hogy vastagsága mindössze 12 milliméter: az embernek olyan érzése támad, mintha a telefonon átment volna egy úthenger. A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésű, rejtett antennás telefonba egy cSTN LCD került, mely egyrészt 176×220 pixeles felbontással bír, másrészt pedig több mint 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A 85 gramm tömegű új jövevénybe sajnos egy mindössze VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású digitális fényképezőgép került, ez azonban a kedvező ár ismeretében bocsánatos bűnnek tekinthető. A négyszeres digitális zoomos kamera egyébként 176×144 pixeles felbontású videókat is képes felvenni.

A 820 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint mintegy 310 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. Az ezer férőhelyes címjegyzékkel ellátott Motorola L6-nak a belbecs tekintetében nem igazán van szégyenkezni valója: GPRS, Bluetooth, Push To Talk, MP3 lejátszó, Java MIDP 2.0 támogatás és WAP 2.0 böngésző is van benne.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle