Connect with us

technokrata

Húsvéti zsongás a Vodafone live!-on

Kütyük

Húsvéti zsongás a Vodafone live!-on

A Vodafone live! idén is vidám húsvéti képekkel, animációkkal, képeslapokkal, csengőhangokkal és sok más érdekességgel kedveskedik előfizetőinek.

Itt a húsvét, eljött a nyulak, hímes tojások és locsolóversek ideje. A Vodafone live!-on minden megtalálható, amire húsvétkor szükség lehet: frappáns képeslapok, személyes üdvözlőlapok, vidám animációk közül válogathat, aki ellátogat a Vodafone live! húsvéti portáljára.
Elérési útvonal:
Vodafone live! / Még több live! / Képek & animációk / húsvéti képek, animációk, képeslapok

A Vodafone live! összegyűjtötte a legtrendibb és legviccesebb locsolóverseket, melyek akár csengőhangnak is beállíthatók.
Elérési útvonal:
Vodafone live! / Csengőhangok / Húsvéti csengőhangok

A Vodafone live! húsvéti tartalmai között a különböző országok húsvéti szokásai is megtalálhatók. A játékok szerelmesei pedig húsvéti kvízjátékon vehetnek részt értékes nyereményekért a Vodafone live! Játékok rovatában.

A húsvét egyben a tavasz kezdetét is jelenti. A Vodafone live!-on megtalálhatók már a tavasz legújabb slágerei többszólamú és valósághű formátumban. Tavaszköszöntő csengőhangnak a Vodafone ajánlata Disco Roberto ˝Boldogság˝ (A Tavasz Dala) című száma.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek