Connect with us

technokrata

Windows-os kommunikátor újdonság

Kütyük

Windows-os kommunikátor újdonság

Érkezőben van egy újabb, igen csak komoly tudásbázissal rendelkező tajvani okostelefon.


A Lenovo-féle mobiltelefonok hazánkban egyelőre szinte alig ismertek, pedig ez a gyártó a világ más részein számos különböző mobil készüléket forgalmaz. A céggel kapcsolatos legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy valamikor a közeljövőben be fog mutatkozni egy bizonyos Lenovo i921 típusjelzésű vadonatúj kommunikátor, melyen Microsoft Windows Mobile 5.0 operációs rendszer teljesít szolgálatot.

Egyelőre nem sok információ áll rendelkezésünkre az új jövevénnyel kapcsolatban, mindenesetre tekintsük át gyorsan, hogy jelenleg pontosan mit is lehet tudni róla!

A Lenovo i921 123 gramm tömegű, 103,3 milliméter hosszú, 50,8 milliméter széles és 21,4 milliméter vastag. A nagyméretű TFT folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontású, és horizontális, valamint vertikális megjelenítésre egyaránt képes. Az LCD egyébként érintésérzékeny. A hátfalban helyet kapott digitális fényképezőgép modul 2 megapixeles és természetesen videózni is tud.

A GSM szabványú Lenovo újdonság Bluetooth kompatibilis, integrált memóriája pedig miniSD (Secure Digital) memóriakártyákkal bővíthető. A gyári csomagban egy 128 MB-os kártya található.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle