Connect with us

technokrata

Mobilozzunk 5 forintos percdíjért!

Kütyük

Mobilozzunk 5 forintos percdíjért!

Az április 15-től választható új T-Mobile Kaméleon díjcsomag egyszerűen átlátható alapdíjakat, igény szerint csökkenthető perc- SMS és MMS díjakat kínál.

A csomag a hazai piacon azért különleges, mert az egyik opcióval már csökkentett tarifa egy másikkal tovább csökkenthető, így a legalacsonyabb percdíj akár 5 forint is lehet.

A T-Mobile Kaméleon előfizetéses díjcsomag 2.000 forintos – 2006. augusztus 31-ig tartó akció keretében 100 százalékig lebeszélhető – havi díj ellenében egységesen 40 forintos perc-, SMS és MMS díjakat kínál. A csomag lényege, hogy a tarifákat 5 különböző választható kedvezménnyel az előfizető igényei szerint jelentősen csökkentheti!

A csúcsidőn kívüli kedvezmény és a hálózaton belüli kedvezmény együttes igénybevételével például 16 és 8 óra között, valamint munkaszüneti napokon hálózaton belül egységesen 10 forintos percdíjjal lehet telefonálni. A csúcsidőn kívüli és a vezetékes kedvezmény párhuzamos használatával pedig a percdíj 16 és 8 óra között, valamint munkaszüneti napokon a belföldi vezetékes hálózatok felhívása esetén csökken 10 forintra. A példákban szereplő kombinációk természetesen egyszerre is igénybe vehetők, és az egyik opciónak köszönhetően kedvezőbb díj egy másikkal tovább csökkenthető. A kedvezmények természetesen további kombinációs lehetőségeket is biztosítanak. Az egyes opciók díja 500 forint.

A mindössze havi 200 forint ellenében igényelhető SMS és MMS kedvezménnyel minden nap minden belföldi hálózatba egységesen 20 forintért küldhető szöveges üzenet és MMS.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek