Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobilozzunk 5 forintos percdíjért!

Kütyük

Mobilozzunk 5 forintos percdíjért!

Az április 15-től választható új T-Mobile Kaméleon díjcsomag egyszerűen átlátható alapdíjakat, igény szerint csökkenthető perc- SMS és MMS díjakat kínál.

A csomag a hazai piacon azért különleges, mert az egyik opcióval már csökkentett tarifa egy másikkal tovább csökkenthető, így a legalacsonyabb percdíj akár 5 forint is lehet.

A T-Mobile Kaméleon előfizetéses díjcsomag 2.000 forintos – 2006. augusztus 31-ig tartó akció keretében 100 százalékig lebeszélhető – havi díj ellenében egységesen 40 forintos perc-, SMS és MMS díjakat kínál. A csomag lényege, hogy a tarifákat 5 különböző választható kedvezménnyel az előfizető igényei szerint jelentősen csökkentheti!

A csúcsidőn kívüli kedvezmény és a hálózaton belüli kedvezmény együttes igénybevételével például 16 és 8 óra között, valamint munkaszüneti napokon hálózaton belül egységesen 10 forintos percdíjjal lehet telefonálni. A csúcsidőn kívüli és a vezetékes kedvezmény párhuzamos használatával pedig a percdíj 16 és 8 óra között, valamint munkaszüneti napokon a belföldi vezetékes hálózatok felhívása esetén csökken 10 forintra. A példákban szereplő kombinációk természetesen egyszerre is igénybe vehetők, és az egyik opciónak köszönhetően kedvezőbb díj egy másikkal tovább csökkenthető. A kedvezmények természetesen további kombinációs lehetőségeket is biztosítanak. Az egyes opciók díja 500 forint.

A mindössze havi 200 forint ellenében igényelhető SMS és MMS kedvezménnyel minden nap minden belföldi hálózatba egységesen 20 forintért küldhető szöveges üzenet és MMS.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés