Connect with us

Hirdetés

technokrata

Különleges Nokia luxusmobil 300 ezer forintért

Kütyük

Különleges Nokia luxusmobil 300 ezer forintért

A Nokia és az Aston Martin összefogott egymással, és tovább emelte a 8800 luxusmobil eleganciáját.

A Nokia 8800 Aston Martin Edition elcsúsztatható fedlapján helyet kapott a patinás brit autógyártó logója, a belbecs tekintetében pedig említést érdemelnek többek közt a különleges háttérképek, kijelzővédők és csengőhangok, valamint az Aston Martin rövidfilmek. A limitált példányszámban készülő Nokia készülék ára 1.400 dollár, vagyis mintegy 305 ezer forint.


A vékony, rozsdamentes acél burokba zárt Nokia 8800 finoman kicsúsztatva egy sor különleges részlettel kápráztat el, amelyek mindegyike alapos megfontolás és kutatás után emelheti a készülék presztízsét és minőségét. Az élmény fokozása érdekében a Nokia 8800 exkluzív audio-szolgáltatásokat is kínál, többek között a díjakkal elismert zeneszerző, Ryuichi Sakamoto által komponált csengőhangokat és figyelmeztetőket. A Nokia 8800-nál is megnyilvánuló figyelem a részletek iránt a Nokia prémium mobiltelefonjainak jellemzője, amelyek mércéül szolgálnak az iparág számára az elegancia és a teljesítmény terén.

A Nokia 8800 kinyitó mechanizmusát szintén a funkcionális design miatt érdemes tanulmányozni. A nagy teljesítményű autókban használthoz hasonló szilárd rugómechanizmust és rozsdamentes acél golyóscsapágyat alkalmazó Nokia 8800 billentyűzete elegánsan csúszik elő a védőborító alól, miközben a hátul elrejtett kamera is előtűnik.

A készülék fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a 208×208 pixeles, 262 ezer színű kijelző, az SVGA felbontású kamera, a GPRS és EDGE támogatás, valamint a sztereó FM rádió.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a GSM Association idén februárban komoly elismeréssel jutalmazta a Nokia 8800 modellt. Az említett szövetség munkatársai a Barcelonában megrendezett 3GSM konferenciát használták fel arra, hogy bejelentsék: 2006-ban a Nokia 8800 érdemelte ki a legjobb mobiltelefonnak járó díjat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés