Connect with us

technokrata

A világ eddigi legnagyobb telefonszámlája!

Kütyük

A világ eddigi legnagyobb telefonszámlája!

Egy malajziai férfinak mondhatni leesett az álla, amikor kézbe vette legfrissebb telefonszámláját, melyen nem kevesebb mint 218 billió dolláros összeg szerepelt.

Yahaya Wahab elmondta, hogy a levélben az állt, hogy amennyiben nem fizeti be az igen csak komoly összeget, akár 10 napos elzárásra is számíthat. Emberünk elmesélte, hogy idén januárban kikapcsoltatta elhunyt édesapjának telefonvonalát és ezzel egy időben rendezte annak mintegy 23 dolláros tartozását. Ennek ellenére a Telekom Malaysia nem sokkal később 218 billió dollárnak megfelelő összegről állított ki számlát az említett, már lemondott előfizetésre.

Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy egy egyszerűen elrontott számláról van-e szó, vagy pedig esetleg arról, hogy ismeretlen személyek illegális módon a férfi apjának halála után titokban tovább használták annak telefonvonalát. Zárójelben megjegyzem, hogy ekkora összeget meglehetősen nehéz lett volna bárkinek is összetelefonálnia.

˝Amennyiben a szolgáltató jogi útra szeretné terelni a dolgot, állok elébe˝ – nyilatkozta Yahaya Wahab, majd pedig hozzátette: ˝Már alig várom!˝.

A legnagyobb maláj telekommunikációs vállalatként jegyzett Telekom Malaysia vizsgálatot indított az üggyel kapcsolatban, a további részletek egyelőre ismeretlenek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák