Connect with us

technokrata

Rózsaszín csokoládé!?

Kütyük

Rózsaszín csokoládé!?

Rózsaszín csokoládé? Igen, ma már ez is lehetséges – az LG-nek köszönhetően.


Az LG bejelentette, hogy a Dél-Koreában az elmúlt hónapokban komoly sikert aratott úgynevezett ˝Csokoládé Telefon˝-jai hamarosan rózsaszín változatban is meg fognak jelenni a piacon.

Az LG a Chocolate modelleket tavaly november óta forgalmazza a dél-koreai piacon, ahol is eddig már több mint 300 ezer darab talált gazdára. Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, az LG a közeljövőben várhatóan az európai piacra is be fogja vezetni a ˝Csokoládé Telefon˝-okat.

Az LG KG800 típusjelzésű sliderphone vastagsága mindössze 14,9 milliméter, melyhez egyébként 93,5 milliméteres hossz, 43,8 milliméteres szélesség, illetve alig 81 grammos tömeg társul.

A 2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú LCD QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontással, valamint 18 bites színmélységgel (262.144 színárnyalat) büszkélkedhet, a beépített digitális fényképezőgép modul pedig 1,3 megapixeles felbontású.

Az alapmemória mérete 128 MB, de ehhez még hozzájön egy nem kevesebb mint 512 MB-os kiegészítő memória, mely kizárólag MP3 zeneállományok tárolására használható. A zenelejátszásról egy bizonyos MSM6500 típusjelzésű audiochip gondoskodik, a készülék csengőhangjai pedig hatvannégy szólamúak.

A 850 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor révén maximum 150 órás készenléti idő, illetve 150 perces beszélgetési idő érhető el.

Az LG KG800 várható ára egyelőre ismeretlen – a készüléket Európában előreláthatólag május 3-án fogják leleplezni, Londonban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák