Connect with us

technokrata

Nokia N91 és N92: a leginnovatívabb és a legfejlettebb

Kütyük

Nokia N91 és N92: a leginnovatívabb és a legfejlettebb

A Nokia az összes fődíjat elnyerte a Mobile News Awards idei londoni díjkiosztóján.


A finn vállalat megnyerte az Év gyártójának, a Leginnovatívabb termékért, és a Műszakilag legfejlettebb termékért járó díjat.

Az iparági szakemberekből álló zsűri a Nokia 2005-ös bátor lépéseit díjazta az Év gyártója elismeréssel. A vállalat többek között a Nokia Nseries termékkategóriával, a zenei-, és fiataloknak szánt platformok révén meghódított új területekkel, a formatervezési vezető szerep visszaszerzésével, illetve az új értékesítési csapat kialakításával érdemelte ki a díjat.


A Nokia a Nokia N91 telefonnal a Leginnovatívabb termékért járó díjat is megkapta. Az úttörő jellegű, nagy teljesítményű, multimédiás Nokia Nseries termékskála zászlóshajójaként szereplő készülék a teljeskörű mobilzenei élmény biztosításáért részesült elismerésben. A Nokia N91 az első olyan 3G készülék, amely beépített 4 GB-os winchesterével a kézikészülékek közül a legnagyobb tárhelyet biztosítja a felhasználók számára, akik akár háromezer dalt, vagy 12 és fél órányi, kiváló minőségű zenét is tárolhatnak a készüléken.

A Nokia a Nokia N92-ért a Műszakilag legfejlettebb termékért járó díjat is átvehette. A Nokia N92 a világ első beépített DVB-H-val rendelkező mobilkészüléke, amely a mobil-, és a televíziós iparág számára egyaránt fontos előrelépést jelent. A világszerte várhatóan 2006-ban elinduló DVB-H televíziós szolgáltatásokat megelőzően piacra dobott Nokia N92 révén jól megfigyelhetők a menet közben nézhető mobil-televízióra vonatkozó fogyasztási szokások.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák