Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a legújabb francia zenetelefon – FM rádióval és miniSD memóriával

Kütyük

Itt a legújabb francia zenetelefon – FM rádióval és miniSD memóriával

Az Alcatel hamarosan bevezeti a piacra a One Touch S853 utódmodelljét.


Az Alcatel One Touch S860 egy alapvetően hagyományos kialakítású, rejtett antennás mobiltelefon, melynek érdekessége, hogy baloldali élén dedikált zenelejátszó gombok kaptak helyet. Itt található továbbá a hangerőállító gombpár, valamint a 3,5 milliméteres fülhallgató csatlakozóaljzat.

A 103 milliméter hosszú, 47,5 milliméter széles és 20 milliméter vastag zenemobil egész pontosan 94 grammot nyom a mérlegen. A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul nem csak GPRS, hanem EDGE adatátvitelt is támogat, no és persze a WAP 2.0 böngésző sem hiányzik a szolgáltatási körből.

A 176×220 pixeles felbontású display 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni, a beépített digitális fényképezőgéppel pedig maximum 1,3 megapixeles fotókat lőhetünk – kár hogy vakut ezúttal nem kapunk a pénzünkért.

A zenemobilok kapcsán kiemelt fontosságú a memória kapacitása, illetve bővíthetősége. Nos az Alcatel újdonságának nincs szégyenkezni valója, ugyanis 10 MB-os belső memóriája miniSD memóriakártyákkal könnyedén bővíthető. Megjegyzendő, hogy a telefonba többek közt egy sztereó FM rádióvevő is került.

Az MP3/AAC kompatibilis Alcatel One Touch S860 kapcsán említést érdemel még a Bluetooth adatátvitel és az infravörös port. A készülék várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés