Connect with us

technokrata

Gyorsasági rekorder 3,5G adatkártya a Pannontól

Kütyük

Gyorsasági rekorder 3,5G adatkártya a Pannontól

A Pannon április 12-től forgalmazza Magyarországon azt a PCMCIA adatkártyát, amely az elérhető leggyorsabb adatátvitelt biztosítja az üzleti és lakossági felhasználók számára.

Az újdonság a GPRS-nél akár huszonötször nagyobb adatátviteli sebességet nyújt a felhasználóknak. Az Option GlobeTrotter HSDPA/3G/EDGE/GPRS kártya funkcionalitásában sikeres elődeit, a Pannon MobiCardot, a MobiCard Pluszt és az Option 3G-t követi, s egyetlen eszközben kínál rugalmas, testre szabható megoldást a laptopot használók minden kommunikációs igényére.

A kártya által nyújtott szolgáltatások maradéktalanul kompatibilisek az elterjedt levelező, böngésző és naplóprogramokkal. A SIM-kártyán tárolt adatok – nevek, telefonszámok, e-mail címek, illetve naptárbejegyzések – közvetlenül szinkronizálhatók ezekkel. Ugyancsak kényelmes, praktikus megoldást nyújt az Option GlobeTrotter HSDPA/3G/EDGE/GPRS adatkátya a szöveges üzenetek szerkesztésére, tárolására és küldésére.

Az Option GlobeTrotter a Pannon egyre szélesebb körben elérhető 3G, EDGE és országos GPRS hálózatán is képes kommunikálni, így akkor is fennakadás nélkül biztosítja a folyamatos Internet kapcsolatot, ha a felhasználó elhagyja a harmadik generációs szolgáltatással lefedett területet. Sőt, a kártya támogatja a 3G továbbfejlesztett hálózati technikáját, a HSDPA-t is, így az erre alkalmas hálózatokon az ADSL-től megszokottat meghaladó adatsebességet is képes biztosítani.

Az Option GlobeTrotter HSDPA/3G/EDGE/GPRS kártyát elsősorban a hordozható számítógéppel rendelkező üzletembereknek, illetve azon egyéni felhasználóknak ajánlja a Pannon, akik adatkommunikációs igényükre egyetlen eszközben szeretnének gyors, hordozható, rugalmas és költséghatékony megoldást kapni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák