Connect with us

technokrata

Korlátlan Externet ADSL, már Hungarotel területen is

Kütyük

Korlátlan Externet ADSL, már Hungarotel területen is

Áprilistól a 32, 66, 68, 89 és 95-ös telefonkörzetben is elérhető az Externet korlátlan szélessávú Internet-kapcsolata.

2006. április 30-ig bevezető akciót hirdet az Externet a Hungarotel területen lévő új ADSL előfizetőknek és azok számára, akik szolgáltatót kívánnak váltani. Magánelőfizetők részére már havi bruttó 7590 forintért előfizethető az 512 Kbit/s sebességű korlátlan ADSL, ráadásul a jó minőségű kapcsolat mellé 3 darab e-mail postafiók, 50 Mbyte webtárhely, valamint a felhasználó által beállítható spam- és vírusszűrés jár is jár ingyenesen.

Üzleti előfizetők részére a fix IP-t és domain regisztrációt is tartalmazó üzleti csomagok mellett, a Magyarországon egyedülálló PowerDSL szolgáltatás is megrendelhető, ami a ma elérhető üzleti ADSL kapcsolatoknál háromszor nagyobb sávszélességet, 18 Mbit/s letöltési és 1,5 Mbit/s feltöltési sebességet nyújt, a drága bérelt vonali kapcsolat árának töredékéért.

A PowerDSL egy speciális routing technológia révén megháromszorozza a sávszélességet, feltöltési irányban 1,5 Mbit/s, letöltési irányban akár 18 Mbit/s sávszélességet tesz elérhetővé, melyet egyetlen számítógép vagy szerver is teljes mértékben kihasználhat. A PowerDSL technológia jellegéből adódóan a bérelt vonalaknál megszokott magasszintű rendelkezésreállás is biztosított, hiszen az egyik vonal meghibásodása esetén a kapcsolat a másik összeköttetésen továbbra is megmarad. A szolgáltatás minőségét az előfizetői oldalon is nagy megbízhatóságú Cisco router biztosítja.

Minden Hungarotel szolgáltatási területen igénybe vett Externet ADSL csomaghoz biztosít modemet a szolgáltató a szerződés időtartamára, amelyért külön díjat nem számol fel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák