Connect with us

Exkluzív fotók: Swarovksi kristályos Motorola V3

Kütyük

Exkluzív fotók: Swarovksi kristályos Motorola V3

Az elsősorban mobiltelefonok és mobil kiegészítők díszítésével foglalkozó Bling My Thing a közeljövőben a magyar piacot is meg kívánja hódítani magának.

A japán designert foglalkoztató német cég nemrégiben hazánkban járt, és elhozta egyik legsikeresebb termékét, mely nem más, mint a valódi Swarovski kristályokkal ékesített Motorola V3. A különböző méretű és színű kristályokkal feldíszített, egyedi mintázatú készülék ára 100 ezer forint körül alakul és ebben mind a telefon, mind pedig a kristályok ára benne foglaltatik.

Megjegyzendő, hogy a Bling My Thing nem csak a telefon felső és alsó felületét, hanem vékony oldalát is bevonja kisebb kristályokkal, ezenkívül pedig a cég különböző divatos mobiltelefon hordszíjakat is kínál a vásárlóknak.

Motorola V3
A 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles, 13,9 milliméter vastag és 95 gramm tömegű telefon érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít a V3-nak.

A 2,2 colos képátlójú belső TFT kijelző esetében 176×220 pixeles felbontásról, valamint 65 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően a külső cSTN LCD sem monokróm, hanem 4.096 színárnyalatú.

Természetesen a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz), GPRS Class 10 kompatibilis Motorola V3-ból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 0,3 megapixeles (VGA) felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom