Connect with us

Hirdetés

technokrata

1 milliós látogatói rekord az Origo-n

Kütyük

1 milliós látogatói rekord az Origo-n

Április 10-én a portálcsoport több mint 1 millió egyedi látogatótól regisztrált forgalmat.

Eddig hazánkban egyetlen portál sem érte el az egymilliós látogatói számot egy nap alatt. Az oldalletöltésekben is rekordot döntött az Origo portfolió, több mint 32 millió találatot regisztráltak az oldalakon. A hétfői nap látogatottsága már erősen megközelíti, vagy el is éri például az április 9-i esti választási műsorok nézettségét az egyes kereskedelmi, valamint közszolgálati televízióadókon.

A portál töretlen sikerét jelzi a látogatók folyamatosan növekvő száma. Tavaly érte el látogatottsága a 700.000-et, majd januárban 800.000, februárban pedig már 900.000 egyedi látogatót is regisztrált egy napon belül.

A növekedés hátterében azok a tartalmak állnak, amelyeket a portfolióba tartozó négy márka alatt érhetnek el az olvasók. Ezek körébe tartoznak az Origo rovatai és szolgáltatásai. Előbbiek közül a választási tematikus rovat aktualitása jelentősen hozzájárult a rekorddöntéshez. A piac szereplői közül ugyanis itt követték a legtöbben a választási eredményeket és eseményeket vasárnap estétől hétfő estig.

A hírek mellett mindenki megtalálhatja az igényének megfelelő szolgáltatást, az apróhirdetésektől az utazási irodán át egészen a banki szolgáltatásokig. A portfolió része többek között az ország egyik legismertebb keresője, a Vizsla, illetve az egyik legsikeresebb hazai internetes játék, a Honfoglaló.

Tavaly indult a T-Online Magyarország szórakoztató ügyfélportálja, a t-online.hu. A portálon olyan szolgáltatások találhatóak, amelyek elsőként jelentek meg a hazai piacon, ilyen például a Zeneáruház és a Téka. A portfolió ingyenes levelezőszolgáltatása, a Freemail is dinamikusan fejlődik, jelenleg már több mint 2,5 millió postafiókkal rendelkezik. A fiataloknak szól a nemrégen indított G-Portál, mely a zene, mozi, játék, divat és letöltés témakörökben kínál naponta frissülő ajánlókat, tartalmakat és saját oldalukat is elkészítheti a látogatók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés