Connect with us

technokrata

T-Mobile: exkluzív Robbie Williams zenemobil a Sony Ericssontól

Kütyük

T-Mobile: exkluzív Robbie Williams zenemobil a Sony Ericssontól

Robbie Williams és a T-Mobile a Sony Ericssonnal együttműködve bemutatták a Sony Ericsson W300i Walkman mobil Robbie Williams változatát, mely júniusra, a tervezett európai turné kezdetére már a boltokban lesz.

Ezen az exkluzív, Robbie Williams személyes kreatív részvételével tervezett mobiltelefonon meg lehet majd tekinteni a nyitó dal koncertfelvételét, egy a koncerten készült videóklipet és a készülék tartalmaz még hat háttérképet is, többek közt a nemzetközi turné első koncertjéről, amely a mai napon nyitja meg a sztár előadókörútját a dél-afrikai Durban városában.


Ez a kizárólag a T-Mobile-nál kapható, kagyló formájú Robbie Williams Walkman mobil a hátoldalán dombornyomásos Robbie Williams logót visel, aki tehát ilyen készüléket vesz, annak külön nem szükséges bizonygatnia, hogy a kiváló énekes lelkes rajongója. A Walkman mobil – amely a rajongók és zeneszeretők számára kihagyhatatlan ereklye – két cserélhető, különleges Robbie Williams dizájnnal készült úgynevezett ˝skint˝ tartalmaz, így a mindenki személyre szabhatja a készülékét. A rajongók mobiltelefonjukkal közvetlenül elérhetik a RobbieWilliams.com WAP oldalt, be- és kikapcsoláskor pedig egy Robbie Williams videoklipet láthatnak. A W300i Walkman mobil Special Edition júniusban már kapható lesz a T-Mobile minden európai piacán.

˝A T Mobile-lal közösen nagyszerűen el tudjuk juttatni a zenémet és a videóimat a közönséghez, ez a csodálatos Walkman mobil pedig együttműködésünk legújabb eredménye˝ – nyilatkozta Robbie Williams.

Még soha nem volt arra példa, hogy egy világhírű művész részt vett volna egy olyan telefon megtervezésében, amely korábban nem látható – előre telepített – ˝élő˝ mobil zenei anyagot tartalmaz. Az exkluzív Robbie Williams mobil segítségével a rajongók megismerkedhetnek a nemzetközi turné kulisszatitkaival – láthatják és hallgathatják az ˝élő˝ műsort, amely személyre szabható, az eredményt pedig barátaik is láthatják, éppen az európai turné júniusi kezdetére időzítve. Ez az ajánlat a Robbie Williams és a T-Mobile – Sony Ericsson páros együttműködésének egy újabb innovatív és egyedülálló eleme.

˝A Robbie Williams-szel folytatott, immár hagyományosnak tekinthető együttműködésünk során a T-Mobile eddig soha nem látott módokon hozza össze a popsztárt rajongó táborával˝ – nyilatkozta Ulli Gritzuhn, a T-Mobile International marketing vezérigazgató-helyettese. ˝A W300i révén ismét lehetőséget adunk a rajongóknak arra, hogy exkluzív ˝élő˝ mobil zenei tartalommal tegyék mobiltelefonjaikat személyesebbé, eddig soha nem látott videoklipet és fényképeket kapnak egyetlen eszközön, amely a művész kreatív elképzelései nyomán készült. Így az igazi Robbie Williams rajongókat már nem csak arról lehet megismerni, hogy mit játszanak le a mobiljukon, hanem a művész keze nyomát magán hordozó készülékről is˝.

A Sony Ericsson W300i Walkman mobil exkluzív Robbie Williams kiadása egy igazi különlegesség a Sony Ericsson tavaly útjára indított Walkman mobil termékcsaladjában. A W300i egy négysávos mobil, tartalmaz MP3 lejátszót, bővíthető memóriája van amelyen körülbelül 70 dal tárolható és akár 30 órán át lehet zenét hallgatni rajta. A készülékhez található Disc2Phone szoftverrel a felhasználó könnyen áttöltheti kedvenc CD-i tartalmát a telefonra. A 4-szeres digitális zoom-mal rendelkező kamerával és beépített FM rádióval felszerelt W300i az EDGE technológia révén gyors adatátvitelre és internetelérésre képes. A rajongók számára külön ikonnal érhető el a RobbieWilliams.com webhely, amely a készülék képernyőjén mindig szem előtt van. Emellett ez a személyre szabott telefon külön beállítás nélkül is Robbie Williams csengőhangon jelzi a hívásokat és élő Robbie Williams hangjelzéssel figyelmeztet az SMS üzenetekre.

˝A W300i Special Edition-nel a rajongók egyedülálló emléket kapnak a turnéról˝ – mondta Jan Wäreby, a Sony Ericsson Corporate alelnöke, a marketing és értékesítési területek vezetője. ˝A megszemélyesítésnek ez a szintje még a Sony Ericsson számára is újdonság és nagy örömünkre szolgál, hogy a turné szponzorálása mellett még ezt az egyedülálló, Robbie Williams keze nyomát magán viselő készüléket is a T-Mobile rendelkezésre tudjuk bocsátani˝.

2005. júliusában Robbie Williams és a T-Mobile – Sony Ericsson 18 hónapos partneri megállapodást jelentettek be. Ezen úttörő jelentőségű partnerség lehetővé tette, hogy a művész rajongói egész Európában egyedülálló módon elérhessék kedvenc énekesük dalait – az új ˝Intensive Care˝ című album előre felvett mobil zenéje, élő streaming videók, az októberi berlini koncert mobilos közvetítése és számos más lehetőség révén. Mint Robbie Williams nemzetközi fő szponzora és a művész összes tevékenységének vezető márkaneve, 2006. decemberéig a T-Mobile a rajongók számára innovatív ajánlatokat kínál, amelynek része a hamarosan sorra kerülő, június 9-én Dublinban induló európai turné követése is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle