Connect with us

technokrata

Időseknek szánt, egyszerűen kezelhető Samsung mobiltelefon

Kütyük

Időseknek szánt, egyszerűen kezelhető Samsung mobiltelefon

Immár a Samsung kínálatában is találhatunk olyan mobiltelefont, melyet kifejezetten az idősebb vásárlók számára fejlesztettek ki.


A CTIA szakkiállításon bejelentett Samsung A120 nem más, mint egy rendkívül könnyen kezelhető, egyszerű hardveres és szoftveres felépítésű kagylómobil. A készüléket a GreatCall által elsősorban korosabb előfizetők számára indított MVNO (Mobile Virtual Network Operator) szolgáltatás, a Jitterburg keretein belül lehet majd megvásárolni.

A Samsung A120 külső részén egy egyszerű monokróm kijelzőt találunk, melyet logikusan elsősorban hívószám, illetve idő kijelzésre találtak ki. A nagy méretű belső kijelző ezzel szemben már színek megjelenítésére is alkalmas, és fontos, hogy az általa megjelenített menürendszer a lehető legegyszerűbb felépítéssel és kezelhetőséggel rendelkezik.

A billentyűzet jobb felső sarkába került az On/Off gomb, egy sorral lejjebb pedig egy kétirányú navigációs gombot valamint egy Yes és egy No billentyűt találunk. A számok és karakterek bevitelére alkalmas billentyűk kör alakúak és átlagnál nagyobb méretűek.

Egyedi, hogy szétnyitását követően a telefon azonnal vonalhangot ad, hasonlóan a hagyományos vezetékes telefonokhoz. A Samsung A120-hoz jár továbbá egy speciális headset, mely zajos környezetekben is jó hangminőséggel kecsegtet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle