Connect with us

technokrata

Exkluzív fotók hazánk egyik legritkább mobiltelefonjáról

Kütyük

Exkluzív fotók hazánk egyik legritkább mobiltelefonjáról

Sikerült néhány exkluzív fotót készítenünk egy hazánkban igen csak ritka mobiltelefonról, a Myway MW200-ról.

A Myway MW200 meglehetősen egyedi kialakítást kapott: az alapvetően hagyományos kialakítású készülék billentyűit alaphelyzetben egy fedlap takarja el a szemünk elöl. Ilyenkor csak két funkciógomb és az ötállású navigációs gomb látszik, a speciális karos mozgatású fedlap felhajtását követően azonban már az összes billentyű használatba vehető.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) mobiltelefon alaphelyzetben 86 milliméter hosszú, 42 milliméter széles és 17,5 milliméter vastag, miközben tömege alig éri el a 70 grammot. Ebben egyébként már benne foglaltatik a nagykapacitású lítium-ion akkumulátor tömege is, mely maximum 130 órás készenléti időt, illetve 3 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A TFT technológiájú display 128×160 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátfalba integrált digitális fényképezőgép modul VGA, vagyis 640×480 képpontos fotók rögzítésére alkalmas. A Myway MW200 kapcsán említést érdemel továbbá az SMS/EMS/MMS kompatibilitás, a negyvenszólamú polifonia, a WAP 1.2.1 böngésző, valamint a GPRS Class 10 adatátvitel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle