Connect with us

technokrata

Élőfotókon a BenQ-Siemens C81

Kütyük

Élőfotókon a BenQ-Siemens C81

Sikerült néhány saját fotók készítenünk a BenQ Mobile által a márciusi CeBIT-en bejelentett egyik legújabb mobiltelefonról.


A csillogó, szénfekete színű BenQ-Siemens C81 elsősorban az aktív életet élő fiatalok körében számíthat komolyabb sikerekre. A sokoldalú mobiltelefon a multimédiás és egyéb alkalmazások széles tárházával rendelkezik: bárhol és bármikor hallgathatunk vele zenét, készíthetünk felvételeket, szerkeszthetünk saját csengőhangokat, vagy éppen szervezhetjük programjainkat a készülék határidőnaplójával. A C81 beépített zenelejátszójával elektronikus leveleink ellenőrzése vagy MMS-küldés közben is hallgathatunk zenét.

A telefon hangszórója és a sztereó fülhallgató egyaránt tökéletes hangminőséget garantál. A legfrissebb slágerek a kiváló sebességet biztosító EDGE technológia használatával tölthetőek le a készülékre MP3-, AAC- AAC+- és AAC++-formátumban. A dalokat – az MP3 lejátszókhoz hasonlóan – a C81 automatikusan csoportosítja előadók, számcímek, albumok és stílusok szerint, így a legnagyobb zenei gyűjtemény is jól kezelhető. A telefonnal együtt kapható 128 MB-os RS memóriakártyán akár tízórányi zenei anyagot is tárolhatunk, a nagyteljesítményű akkumulátor pedig gondoskodik róla, hogy ne kelljen a zenehallgatást a készülék töltése miatt megszakítanunk.

A C81 1,3 megapixeles kamerájával megörökíthetjük a legemlékezetesebb pillanatokat. A felvételeket a telefon Pictbridge funkciójának köszönhetően közvetlenül kinyomtathatjuk. A készülékben található JENTRO szoftver segítségével a mobiltelefon utcai és autós üzemmódban navigációs eszközként is használható. A C81 egyesített mappában kezeli a beérkezett adatokat, így azok egy pillanat alatt áttekinthetőek. A mobiltelefonban lévő bejegyzéseket USB és Bluetooth kapcsolaton keresztül hangolhatjuk össze személyi számítógépünkkel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom