Connect with us

technokrata

ADSL2+ – 12 Mbps külön díj nélkül

Kütyük

ADSL2+ – 12 Mbps külön díj nélkül

A Magyar Telekom április 24-től tesztjelleggel elindítja az ADSL2+ technológián alapuló szolgáltatását Budapest két kerületének olyan részein, ahol korábban nem volt ADSL lefedettség. A Magyar Telekom az innen érkező ADSL megrendelésekhez szeptember 30-ig 12 Mbps letöltési sebességet biztosít.

Budapest XIII. és XIV. kerületének bizonyos területein az ADSL2+ technológia által biztosított különösen nagy sávszélességű internetszolgáltatást azon felhasználók próbálhatják ki először, akik ezidáig lakóhelyükön nem élvezhették az ADSL előnyeit. Ezen területeken a Magyar Telekom minden április 24. és május 31. között beérkezett új ADSL megrendeléshez 12 Mbps maximális letöltési sebességet biztosít – függetlenül attól, hogy mekkora sebességű csomagot rendelt az ügyfél. A megnövelt sávszélességért a Magyar Telekom nem számít fel külön díjat internetszolgáltató partnerei, valamint a T-Com T-DSL megrendelők felé.

A tesztjelleggel megnövelt sávszélességet szeptember 30-ig biztosítja a Magyar Telekom, azt követően automatikusan az eredetileg megrendelt sávszélesség áll az ügyfelek rendelkezésére. A tesztben érintett ügyfeleket a Magyar Telekom külön tájékoztatja.

A Magyar Telekom az ADSL szolgáltatás fejlesztésének következő lépéseként az ADSL2+ technológián alapuló új kereskedelmi termékek bevezetését tervezi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom