Connect with us

technokrata

A Samsung nagyot robbantott!

Kütyük

A Samsung nagyot robbantott!

Az amerikai piacra bevezetett Samsung T509 mobiltelefon Best In Show Díjat nyert a Las Vegasban megrendezett CTIA Wireless kongresszuson.

Az új modell a legvékonyabb hagyományos formájú telefon lesz és idén tavasztól kapható majd az Egyesült Államokban. A Samsung további 12 mobiltelefont mutatott be a CTIA idei rendezvényén, köztük három olyan típust melyek nagysebességű HSDPA technológiával, illetve WiFi/UMA kapcsolattal vannak ellátva.


A Samsung új T509 elnevezésű mobiltelefonja közel 200 készüléket megelőzve nyerte meg a Best In Show Díjat a Las Vegas-i CTIA Wireless kongresszuson. A díjakat újságírók és telekommunikációs szakértők szavazatai alapján osztják ki, a termékeket pedig innovációs szempontból, funkcionalitás, technológiai felkészültség és implementálás alapján osztályozták. A T509-et a CTIA kongresszuson mutatták be először, és rögtön a figyelem középpontjába került ultravékony megjelenésével. A telefon támogatja az EDGE technológiát, és Bluetooth kompatibilitása lehetővé teszi a minél szélesebb körű multimédiás élményt. A telefon 262.144 színű TFT kijelzője tökéletesen alkalmas nagy felbontású képek készítésére és videó lejátszásra, valamint számos multimédiás alkalmazást támogat.

A tengerentúlon nyártól kapható majd a D807 elnevezésű fekete és króm színű szétcsúsztatható pengetelefon is. A D807 hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a T509, 1,3 megapixeles kamerája és microSD kártyával bővíthető memóriája pedig kiváló technológiai felszereltségről árulkodik.

Szintén komoly szerepet szánnak a Samsung T719 RIM Blackberry Connect telefonnak, mely SureType billentyűzettel, EDGE kompatibilitással, 2,12 colos, 262.144 színű TFT kijelzővel rendelkezik, kiválóan alkalmas e-mailezésre, nagy méretű fájlok letöltésére és videók lejátszására. A T719-es 1,3 megapixeles kamerája, és médialejátszója révén minden multimédiás alkalmazásnak eleget tesz, melyet a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat, a kihangosítás és hangfelismerő funkció tesz még exkluzívabbá.

A Samsung ZX20 mobiltelefon támogatja a HSDPA (Nagysebességű Csomagkapcsolt Letöltés) technológiát. A HSPDA európai bevezetése után a Samsung legújabb fejlesztésű amerikai piacra szánt készülékével nagy sebességgel lehet letölteni csengőhangokat, játékokat, webes elérhetőségeket, és könnyedén játszhatunk le videófelvételeket is. A kagylóformával büszkélkedő telefon ezüst és fekete színben lesz kapható, 1,3 megapixeles kamerával rendelkezik, Bluetooth támogatással és kihangosítóval van ellátva.

A T709 mobiltelefon WiFi/UMA (Unlicensed Mobile Access) technológiával rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználó a mobilfrekvenciák között kedve szerint váltson, akár telefonálás közben is. A WiFi alkalmazást támogató készülék zavartalan wireless kommunikációt biztosít akár otthon, vagy utazás közben úgy, hogy a telefon észrevétlenül áll át internetes üzemmódra a beszélgetés során. A T709 olyan multimédiás alkalmazásokkal rendelkezik, mint az 1,3 megapixeles kamera, MP3 lejátszó, videó lejátszó, kihangosító és a 262.144 színű TFT LCD.

A Samsung szintén az Egyesült Államokban dobja piacra A930 nevű telefonját, mely olyan speciális multimédiás gombokkal rendelkezik, mellyel könnyedén tölthetünk le videókat vagy zenét, az alkalmazások megnyitása nélkül a telefon microSD kártyáján tárolva.

Az egyedi designnal megáldott D407 Bluetooth kompatibilis, kihangosítóval rendelkezik, hangfelismerő képessége pedig lehetővé teszi, hogy a felhasználók a világ bármely pontján könnyedén kommunikáljanak egymással. A telefon kamerája négyszeres zoommal van ellátva, valamint számos üzenetküldési funkció (IM, Chat és SMS) is gazdagítja a palettát.

Az i830-as mobiltelefon Verizon Wireless támogatással rendelkezik, és CDMA valamint GSM kompatibilis. A QWERTY billentyűzettel ellátott telefon elsősorban üzletemberek számára készült.

A CTIA Wireless kongresszuson nem csak az amerikai piacra szánt termékeivel jelent meg a Samsung. Bemutatták a világszerte ismert kártyamobilt az SGH-P300-at, a világ legvékonyabb csúsztatható telefonját az SGH-D870-et, valamint olyan elegáns design telefonokat, mint az SGH-D520 és az SCH-Z540.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle