Connect with us

technokrata

2006-os FIFA focijáték mobiltelefonokra

Kütyük

2006-os FIFA focijáték mobiltelefonokra

Az Electronic Arts bejelentette, hogy most először a futballrajongók világszerte letöltethetik mobiltelefonjaikra a világbajnokság hivatalos játékát, a 2006 FIFA World Cup-ot.


A játék mind az 5 földrészen elérhető lesz a főbb mobil szolgáltatókon keresztül, életre keltve ezáltal a világ egyik legrangosabb sporteseményét és annak szupersztárjait.

Az EA SPORTS 2006 FIFA World Cup elhozza a FIFA világbajnokság élményét a mobiltelefon játékosoknak. A játékosok választhatnak a harminckét, döntőbe jutott nemzetközi csapatból, hogy győzelemre vezessék kedvencüket, és ezáltal megszerezzék a futballvilág legnagyobb díját – a 2006 FIFA Világkupát.

Éles képi megjelenítés, kiváló játszhatóság, a labda profin kidolgozott mozgása, ösztönös passz- és lövésirányítás – ezek a játék legfontosabb jellemzői. Az időjárás megváltoztatásának lehetősége, a rúgások illetve passzok változó erőssége, és a többféle lehetséges kameraállás jellemzi a játék háromdimenziós változatát.

A játék – amely angol, francia, német, olasz és kínai nyelven érhető majd el – 2006 áprilisától kezdve lesz elérhető Európa-szerte, és ezután lesz hozzáférhető Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint Ausztráliában is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom