Connect with us

technokrata

Samsung X150: az egyik legolcsóbb kagylómobil

Kütyük

Samsung X150: az egyik legolcsóbb kagylómobil

A Samsung tovább nyit a low-end kategóriás olcsó mobiltelefonok felé.


A dél-koreai vállalat legújabb belépőszintű mobiltelefonja a Samsung SGH-X150, mely kategóriáját meghazudtoló eleganciával büszkélkedhet. A rejtett antennás kagylómobil alaphelyzetben 85 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 20 milliméter vastag. A mindössze 69 gramm tömegű újdonságban nem három-, hanem csak kétsávos (900/1800 MHz) GSM modul lakozik.

Low-end modellről lévén szó, nem meglepő, hogy a kiegészítő külső kijelzőt ezúttal kispórolták a fejlesztők. A belső display-ről röviden annyit kell tudni, hogy UFB technológiára építkezik, 128×160 képpontos felbontású, 65.536 színárnyalatú és egyszerre maximum 8 sornyi információt tud megjeleníteni. Digitális fényképezőgépről, illetve bővíthető memóriáról ebben a kategóriában egyelőre még álmodni sem lehet.

A titán-ezüst színárnyalatú Samsung SGH-X150 kapcsán említést érdemel továbbá az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, a 200-as SMS memória, a GPRS Class 8 kompatibilitás, valamint a diktafon funkció. A 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 3 órás beszélgetési időt, illetve 350 órás készenléti időt biztosít a számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák