Connect with us

technokrata

Itt a legújabb TV-vevős okostelefon

Kütyük

Itt a legújabb TV-vevős okostelefon

Mostanság egyre több gyártó mutat be kifejezetten TV-nézésre optimalizált mobiltelefont – így tett többek közt a Modeo nevezetű cég is.


A Modeo a napokban Las Vegas-ban megrendezett CTIA Wireless szakkiállításon lebbentette fel a fátylat nagy tudású okostelefonjáról, a DVB-H támogatást élvező, egyelőre ismeretlen elnevezésű modellről.

A tajvani HTC által gyártott újdonság a Microsoft legfrissebb mobil szoftverére, a Windows Mobile 5.0-ra épül, melynek többek közt része a 10-es verziójú Windows Media Player. A vizuális megjelenítésről egy 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú display gondoskodik, mely egyrészt QVGA (320×240 pixel) felbontásáról, másrészt 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg. A videófelvevős integrált kamera segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők.

A vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a GPRS, az EDGE, a Bluetooth 1.2 és az IrDA támogatott, a vezetékesek közül pedig az USB 2.0. A készülékben egy 200 MHz-es órajelű OMAP mikroprocesszor dohog, mely 128 MB flashmemória és 64 MB SDRAM társaságát élvezi. A belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével bővíthető.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Modeo smartphone 1.150 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátora egy feltöltéssel maximum 3 órás TV-nézést tesz lehetővé. A 2006 második felében érkező Modeo telefon várható árát egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom