Connect with us

technokrata

Exkluzív fényképek az LG KG225-ös kagylómobilról

Kütyük

Exkluzív fényképek az LG KG225-ös kagylómobilról

Az LG egy divatos és egyben rendkívül kedvező árú új kagylómobilt kíván bevezetni a magyar piacra.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az LG KG225-as készülék pontosan mikor és milyen formában jelenik meg a hazai piacon, mi mindenesetre már most leközlünk néhány saját készítésű fotót a készülékről. Azt egyébként már ismeretes, hogy a CeBIT 2006-on debütált modell a német T-Mobile-nál már április közepén kapható lesz.

Az elegáns megjelenésű, alaposan lekerekített formavilágú LG KG225 fekete színben pompázik. A költséghatékonyság jegyében a kiegészítő külső kijelző lemaradt ugyan, de a beépített digitális fényképezőgépről szerencsére nem kell lemondanunk. A kamera segítségével maximum VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású fényképeket készíthetünk és tárolhatunk el a 4 MB-os (nem bővíthető) belső memóriában. A digitális zoom négyszeres átfogású.

A TFT technológiájú display 1,5 colos képátlóval rendelkezik és 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni. A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett LG KG225 kapcsán említést érdemel továbbá a GPRS Class 10 vezeték nélküli adatátviteli technológia, a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, a T9-es prediktív szövegbeviteli technológia, valamint a Java kompatibilitás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle